Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Міліція заарештувала вболівальника "Динамо"

2011-08-29 20:50 Після 8 годин незаконного утримування під вартою до вболівальника «Динамо» нарешті потрапив адвокат З 11 ранку ...

Після 8 годин незаконного утримування під вартою до вболівальника «Динамо» нарешті потрапив адвокат
З 11 ранку триває незаконне утримання київського вболівальника Андрія Коренівського у міліції. Лише о 19:00 до Андрія зміг потрапити адвокат. Вранці його затримали під під’їздом власного будинку, коли він прямував на роботу, і досі утримують під вартою то у Головному Управлінні МВС України у місті Києві, то у Печерському РУВС. Не зважаючи на те, що Андрія не відпускають, у своїх коментах для УНІАН відділ зовнішніх зв’язків з громадськістю МВС наполягає, що він утримується виключно як свідок у справі побиття Андрія Саламатова, який 7 серпня під час матчу Динамо-Карпати видирав з рук львівських уболівальників прапор з зображенням Романа Шухевича, після чого отримав легкі тілесні ушкодження.
З 17:00 під Печерським РУВС почали збиратись товариші затриманого вболівальника, наразі їх тут близько 350. Це спричинило певне хвилювання серед силових структур. Так, до хлопців вийшло особисто Володимир Соцький, заступник голови Печерського РУВС, і почав допитуватись, хто старший. Хлопця, який зголосився поговорити з міліціянтами, міліціонери тут же оголосили організатором зібрання і забрали з собою у відділок, наразі він перебуває там. Крім того, до відділку під’їхали 2 автобуси з «Беркутом». Також під міліцейською будівлею разом з вболівальниками знаходяться народний депутат Володимир Ар’єв, представник «Спільної Справи» О. Данилюк, голова бюро журналістських розслідувань «Свідомо» Єгор Соболєв.
Присутні вболівальники критично сприймають коментарі міліціянтів про утримування Андрія в статусі свідка, адже йому не дозволяють покинути відділок і утримують його там силою. Фанати наголошують, що ці репресії відбуваються через славнозвісне скандування «Спасібо житєлям Донбаса…», яке відбулось на тій же грі, що й інцидент з Саламатовим. До відділку, до речі, привезли і останнього.
P.S. Щойно вийшов представник вболівальників, з яким бесідував заступник голови Печерського РУВС В. Соцький. Йому повідомили, що Андрія Коренівського нібито випустять за годину після проведення усіх слідчих дій, а вболівальників міліціянти наполегливо просили розійтись. Останні, втім, перемістившись на 10 метрів від відділку, розходитись не збираються.

(c)SS

photo: http://bilozerska.livejournal.com/502017.html#cutid1

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.08.2011, 20:50
29.08.2011, 20:50
68807 2 Hebudumka, K-r
bomjkeee
Автор:
(bomjkeee)
Статус:
Начинающий писатель (59 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ 0 : 2   24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00
Монако Лилль - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть