Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Міліція знайшла "цапа відбувайла" в справі з побиттям Саламатова (ОНОВЛЕНО)

2011-08-30 20:22 Фаната київського "Динамо" підозрюють в нанесенні тілесних ушкоджень стюардові під час футбольного матчу між командами "Динамо" ...

фанфан

Фаната київського "Динамо" підозрюють в нанесенні тілесних ушкоджень стюардові під час футбольного матчу між командами "Динамо" і львівськими "Карпатами".  Це відзначив начальник ЦОС ГУ МВС України в місті Києві Володимир Поліщук.  "Він підозрюється в нанесенні тілесних ушкоджень. Його процесуальний статус - підозрюваний, у нього узята підписка про невиїзд", - сказав Володимир Поліщук.  Як раніше повідомлялося, в понеділок, 29 серпня, уболівальника "Динамо" викликали на допит в Шевченківський райвідділ міліції м. Києва.

 

Міліція відпустила вболівальника київського "Динамо" Андрія Кориновського на підписку про невиїзд.

Як повідомив "Українській правді" представник вболівальників Євген Щелкунов, після очної ставки із екс-працівником стадіону "Динамо" Андрієм Саламатовим, слідчі Печерського районного управлiння МВС змінили статус Кориновського на підозрюваного.

"Андрія забрали близько сьомої ранку, а відпустили пізно ввечері. Допит тривав майже 15 годин. Зайшов він як свідок, вийшов як підозрюваний", - зауважив Щелкунов.

Як повідомляє блогер Олена Білозерська, за словами адвоката Кориновського Олега Бондарчука, його підзахисного справді перевели зі свідків в підозрювані.

Після звільнення з Печерського райвідділу, Кориновський заперечив свою участь у побитті Саламатова, пише Білозерська.

Водночас, як повідомив начальник вiддiлу зв`язкiв iз громадськiстю ГУ МВС України в Києвi Володимир Полiщук, у міліції немає відео, на якому Кориновський завдає ударів Саламатову.

Як відомо, вболівальник київського "Динамо" Андрій Кориновський з протягом понеділка перебував на допиті у Печерському райуправлінні МВС.

Як заявив представник вболівальників київського "Динамо" Євген Щелкунов, він отримав смс від Кориновського про те, що той на допиті за фактом бійки вболівальників і працівника стадіону Андрія Саламатова, який намагався зірвати банер із зображенням Романа Шухевича під час матчу з львівськими "Карпатами".

У той же час, вболівальники "Динамо" пов`язують допит зі скандуванням "Спасибо жителям Донбасса...", яке пролунало на стадіоні після інциденту з Саламатовим.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.08.2011, 20:22
30.08.2011, 20:22
68956 0
GanabaRoman
Автор:
(GanabaRoman)
Статус:
Начинающий писатель (160 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть