Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Iгор Бєланов: "Де те "Динамо", якого всi боялися?!"Оригинал статьи.

2011-09-02 10:36 Володар "Золотого м'яча" пропонує розiгнати всю команду Юрiя Сьомiна

Володар "Золотого м'яча" пропонує розiгнати всю команду Юрiя Сьомiна



Другий рiк поспiль київське "Динамо" не гратиме у груповому турнiрi Лiги чемпiонiв. Пiсля двох поразок вiд казанського "Рубiна" пiдопiчнi Юрiя Сьомiна змушенi виступати в Лiзi Європи, менш престижному змаганнi.

Нинi дедалi бiльше експертiв говорить про затяжну кризу "Динамо", яка почалася ще у 2002 роцi, пiсля смертi Валерiя Лобановського. Вiдтодi кияни жодного разу не подолали групового турнiру Лiги чемпiонiв i часто взагалi туди не потрапляють.

У чому причина невдач динамiвського клубу? Про це кореспондент
"Експресу" вiдверто поговорив з Iгорем Бєлановим, легендарним
гравцем "Динамо", одним iз трьох українських футболiстiв, якi здобували "Золотий м'яч".

-- Я зараз лежу в одеськiй лiкарнi, та думаю не лише про своє здоров'я. Боляче за рiдний клуб, -- каже Iгор Бєланов. -- Менi соромно за "Динамо". Ми, ветерани, вже втомилися чекати того свiтлого майбутнього, яке нам ось уже десять рокiв обiцяють."Динамо" -- клуб iз багатою, славною iсторiєю. Та в командi опинилися люди, перебування яких у нiй нам зовсiм не зрозумiле.

-- Ви якось порадили Iгоревi Суркiсу розiгнати усiх. Хiба це вихiд зi скрутного становища?

-- Це добра порада. Дiйшло до того, що деякi гравцi приїхали в "Динамо", даруйте, клеїти дурня. Цi хлопцi опустили клуб до неприпустимо низького рiвня. Де те "Динамо", якого всi боялися?! Вiд самої назви в суперникiв колiна тряслися! А нинi нам забивають по чотири голи у двох матчах. I хто? Не "Барселона", не "Реал", а "Рубiн"! Що ж це таке?! Куди подiвся динамiвський футбол? Повинен бути швидкiсний, мобiльний, постiйний пресинг. Але такого футболу немає вже десять рокiв.

За часiв Лобановського футболiсти не бiгали по полю -- вони лiтали! А глядачi любили дивитися на цi польоти. По 100 тисяч на трибунах було. А тепер щонайбiльше 15 тисяч назбирується.

-- Це наслiдок поганої гри? Кажуть, столична публiка розпещена великим футболом...

-- Не думаю. Буде гра -- буде глядач. А де вiзьметься гра, якщо половина команди приїхала до Києва тiльки для того, щоб заробити грошi? Їм байдужа доля "Динамо"! Вони не розумiють, де перебувають. Вони навiть мови нашої не хочуть вчити! Ну, а друга половина порушує спортивний режим...

-- Маєте на увазi Алiєва та Мiлевського?

-- Вся Україна знає, кого я маю на увазi. Хiба не дивно: сезон у розпалi, а хлопцi не набрали фiзичних кондицiй. Думаю, що в "Динамо" є футболiсти, до яких вже немає сенсу застосовувати суворi виховнi санкцiї, -- годi з ними панькатися. Чого ми чекаємо? Щоб гравцi закурили на бiговiй дорiжцi? Треба прощатися з тими хлопцями, якi люблять бари, дискотеки, мiльйоннi контракти, дорогi авта, а про футбол забувають.

Олег ЗУБАРУК, Експрес

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2011, 10:36
02.09.2011, 10:36
69305 4 serg_75, sedoj, Damon, smotrypishy
SER_FOOTBALL
Автор:
(SER_FOOTBALL)
Статус:
Наставник (2072 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть