Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фенербахче» виключений з Ліги чемпіонів

2011-09-04 21:37 Робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій замінила турецький «Фенербахче» в Лізі чемпіонів на «Трабзонспор», зважаючи на ...

Робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій замінила турецький «Фенербахче» в Лізі чемпіонів на «Трабзонспор», зважаючи на рішення Футбольної асоціації Туреччини (ФАТ).

Робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій, що складається з президента УЄФА Мішеля Платіні та чотирьох членів Виконкому, зібралася у середу, 24 серпня, у зв'язку з рішенням Футбольної асоціації Туреччини виключити «Фенербахче» з розіграшу Ліги чемпіонів-2011/12 через участь у договірних матчах.

Робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій вирішила замінити «Фенербахче» в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА на «Транзонспор», що посів другу позицію в минулій першості Туреччини. Саме цей клуб взяв участь у жеребкуванні групового раунду Ліги чемпіонів, що відбулося у четвер, 25 серпня.

Коментуючи ситуацію, генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно зазначив: «Робоча група вважає, що Футбольна асоціація Туреччини прийняла правильне рішення, спрямоване на захист гри, в дусі нашої політики нульової терпимості до договірних матчів. Цим ФАТ продемонструвала, що бере на себе відповідальність у боротьбі з корупцією».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.09.2011, 21:37
04.09.2011, 21:37
69565 0
FKDynamo11
Автор:
(FKDynamo11)
Статус:
Читатель (10 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть