Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Блохін і Збірна : далі що?

2011-09-07 10:45 Після вчорашнього матчу , програного Чехам хотілося б висловити пару думок відносно стану в Збірній і ...

Після вчорашнього матчу , програного Чехам хотілося б висловити пару думок відносно стану в Збірній і задати всім риторичне запитання :"А далі що?".

А далі, особисто я небачу майбутнього в такій збірній на чолі з Блохіним і поясню чому.

1)Гра з Уругваєм була скоріше виключенням з правил , а результат з Чехією - закономірністю. Такий висновок можна зробити аналізуючи діяльність Блохіна після повернення в ЗУ.

2)При всій повазі до Блохіна-гравця (легенда Динамо та СРСР без питань) ніколи не вважав О.В. тренером високого гатунку. Локальні успіхи в Греції та "фартовий" не інакше виступ у відборі та на ЧС 2006 - за кар’єру тренера - невеликі здобутки . Тож особисто не очікую від тренера Блохіна нічого хорошого...

3) Як на мене, Блохін так і не відійшов від свого "зіркового статусу" що завжди проглядається в його інтервью. Кар’єра гравця давно вже скінчилася а Блохін як і раніше почиває на лаврах "короля" з пісні Рибчинського(

4) Як управлінець за освітою, мені дивно читати коментарі тренера, який каже ,що не може знайти мотивацію для гравців. Людина ,яка не може вмотивувати своїх підлеглих (див. футболістів) повинна займатися іншими справами ,а не тренувати Національну Збірну!

Особисто був проти признвчення О.В.Б. тренером і результати та гра мене ще більше переконують, що нічого позитивного чекати не варто( Такої серії поразок (якщо не помиляюся) в жодного тренера за історію ми не мали( Так "награємо склад", "перевіряємо кандидатів", "це ж тільки товаристські матчі" , "нам не пощастило" і т.д. але пора і гідність мати!

Скандування вчора :"Ганьба"  - це результат роботи Блохіна.А нам ще за 2 місяці грати вдома з Німцями - ті можуть і 7 м’ячів відватажити з такою грою...

Коломойський (якщо не зраджує пам’ять) коли призначали Блохіна сказав "Он фартовый" - так фарт - це не постійна величина і не показник таланту. Сьогодні є - а завтра вже може й ніколи не пофартити більше... А суперники на ЄВРО будуть посильніші ніж на ЧС 2006... Якщо все погано можливо треба піти , щоб не було дуже пізно та дуже соромно?!

 

П.С. Всі думки викладені вище - мої особисті міркування які ні в якому випадку не збираюся нав’язувати кому б то не було. 

П.П.С. Дуже хотів би помилитися і щоб тренеру Блохіну знов "пофартило" . На ЄВРО. Але чомусь не вірю в Блохіна.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2011, 10:45
VoValdo
Автор:
(VoValdo)
Статус:
Наставник (3971 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть