Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не чіпайте Блохіна!!!!

2011-09-08 15:31 Я був противником призначення О.В. Блохіна на посаду головного тренера збірної України по футболу, вважаючи, що ...

Я був противником призначення О.В. Блохіна на посаду головного тренера збірної України по футболу, вважаючи, що Калитвинцев більш був достойним цієї посади. Я наводив у блогах і коментарях свої аргументи такої моєї позиції. Але... На сьогоднішній день почали лунати заклики звільнити Блохіна з посади тренера збірної. Я категорично проти... І не тому, що Блохін мені тепер сподобався. А тому, що за 10 місяців до старту Євро від нашої національної команди вимагається результат у товариських іграх. Той, що хоч трохи розуміється у футболі і має незаангажований розум та очі, розуміє: заміна Блохіна навіть на супер-тренера тепер вже нічого не дасть. А призначення на посаду головного тренера збірної Сьоміна, як це пропонується невідомими джерелами "NEWSru.ua" (http://rus.newsru.ua/sport/08sep2011/semmin.html) призведе ще до більшого конфлікту по осі Київ-Донецьк. Це, в свою чергу, знову скажиться на моральному мікрокліматі всередині команди.

Інші говорять, що у Маркевича, коли він очолював збірну України, була стратегія. У матчах з ким? Чи може шляхом натуралізації? Я не бачив у Маркевича стратегії, хоча гра збірної за його керівництва мені подобалась.

Тому, мені краще, хай збірна зараз програє і по 3:0 і по 4:0. Пам'ятаю, взимку 1988 року збірна СРСР під керівництвом Лобановського програла італійцям 1 : 4. А що було на Євро-1988 року усі пам'ятають: СРСР - Італія - 2 : 0.

Тому - тепер не чіпайте тренера збірної України. Йому ще не час відповідати за результати збірної.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.09.2011, 15:31
08.09.2011, 15:31
70004 3 igemon, Dina_Myk, Sokil_Kiev
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть