Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Команда без вболівальників

2011-09-11 13:33 Заява маріупольських вболівальників перед початком сезону  1 березня керівництво ФК «Іллічівець» оголосило прізвища 12 новачків команди. ...

Заява маріупольських вболівальників перед початком сезону 

1 березня керівництво ФК «Іллічівець» оголосило прізвища 12 новачків команди. Тепер за Маріуполь буде грати 15 футболістів чиї права належать ФК «Шахтар». Ні для кого не секрет, що дуже багато людей у місті вболівають за «Шахтар», оскільки на їхню думку потрібно вболівати за сильний клуб, до того ж їх безкоштовно возять на «Донбас-Арену» на кожен домашній матч, а те що в Маріуполі є своя команда багато людей забули, або вважали її й взагалі непотрібною місту.

Група «М9» завжди та будь де не шкодуючи своїх сил та коштів підтримувала Маріуполь. Ми робили це щиро та від душі. Упродовж 3,5 років через перформанс, банери ми намагались донести маріупольцям, що потрібно підтримувати свій приазовський клуб. Хтось погоджувався з цим, хтось — ні…

Тепер з Маріуполя зробили відкритий фарм-клуб «Шахтаря». Такої величезної кількості гравців іншої команди, та більш того команди-ворогів немає ніде в Світі. Також клуб запросив менеджмент з Донецька. Таким чином, донецьких у структурі азовців вистачає на два склади по 11 гравців на матч!

Ми розуміємо, що розвиток структури «Шахтаря» в Маріуполі на цьому не скінчиться… та вслід за вже діючим відділом школи ФК «Шахтар» та фарм-клубом — ФК «Іллічівець» прийдуть нові люди, ідеї, рішення. Ми не можемо це прийняти, тому «М9» вирішило відмовитись від підтримки ФК «Іллічівець». Ми не будемо вболівати за тих, хто приїхав в Маріуполь «проходити обкатку», ми не будемо вболівати за тих, чия головна ціль та мрія повернутися в «Шахтар»! У нашому місті достатньо команд, де грає багато вихованців Маріуполя, які потребують підтримки. Нас ніколи не лякала підтримка більш слабких команд. Доказом цього є підтримка азовців під час виступів у Першій лізі. Ми свою душу не продаємо! Ми віримо та сподіваємось, що в майбутньому все зміниться на краще, що ми прийдемо на стадіон та будемо вболівати не за фарм-клуб, а за свою команду… як в старі добрі часи! До зустрічі на трибунах!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.09.2011, 13:33
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть