Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про "матч легенд"

2011-09-13 11:04 Так завний "матч легенд", який пройшов на нашому стадіоні минулої суботи, був організований не клубом. Клуб ...

Так завний "матч легенд", який пройшов на нашому стадіоні минулої суботи, був організований не клубом. Клуб лише надав стадіон в оренду фонду "Топ Юкрейн". Так що усі претензії чи подяки прошу надсилати їм. Якщо цікавить моє ставлення до подібних матчів, то воно таке - подібні заходи мають бути унікальними. Афіша має відповідати дійсності. Хто був на "матчі легенд", бачив, що із людей, зображених на афіші, був лише один Андрій Шевченко. Так само я погано розумію змішування на полі "ветеранів" і діючих спортсменів.

Колись у людей не було інтернету, а була лише одна програма телебачення. Тоді справді можна бул зрозуміти існування "команд ветеранів" аби люди могли хоч раз на власні очі побачити легендарних футболістів. Тепер же, коли практично усім бажаючим доступні записи матчів останніх тридцяти років, особисто я не бачу сенсу у таких іграх. Тому що я дуже добре памятаю, як грали молоді Блохін, Онищенко, Буряк, Михайличенко і багато інших наших футбольних зірок минулих часів. Я хочу памятати їх саме такими. Яке мені задоволення побачити, як колишній реактивний форвард підтюпцем пересувається по полю разом із такими ж самими як він? Я не хочу бачити їх на полі немолодими, бо тоді вони нагадують карикатуру на самих себе колишніх. Ті ж самі Сабо чи Буряк чудово виглядають у телепередачах у якості експертів футболу. На них приємно дивитись, їх приємно слухати. Навіщо намагатися надягнути на них труси і виганяти на футбольне поле? І так ясно, що їм вже не тридцять і не сорок.

З іншого боку у вільній країні кожен може проявити ініціативу. Судячи із того, що на "матч легенд" глядачів привозили автобусами із батьківщини організатора цієї гри, у цього організатора були для цього свої резони. Так само, напевно, були резони і у футболістів, які виходили на поле. Хоча, як на мене, той же Сергій Ребров ще цілком міг би грати у вищій лізі, а не у подібних матчах. Про Шевченка я вже згадав. Але це їхній вибір і цей вибір слід поважати.

Саме життя доводить, що часи. коли "матчі легенд" збирали повні трибуни залишились десь у сімдесятих-вісімдесятих роках. Я так думаю.

Тепер щодо закидів на рахунок роботи кас, проходів, харчування, сидінь і таке інше. У неділю я мав досить цікаву і досить корисну розмову із чотирма зацікавленими уболівальниками. Під час розмови виявилось, що принаймні один із них ще жодного разу не був на матчах поточного чемпіонату. Без образ, але це теж про щось свідчить.

Зауважнення від тих, хто ходить на стадіон, приймаються. Інцидент біля верхнього входу мав місце, його винуватці покарані і таке більше не матиме місця. Із двадцяти турнікетів на нижньому входя не працював лише один. Черг до кас не було.   

                      

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.09.2011, 11:04
13.09.2011, 11:04
70483 4 ValeRa_, solodkyi, petruxa, AHATOM
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть