Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Сліпий" Шевченко та "лохи" із Барселони

2011-09-26 10:19 Доброго дня! У цьому блозі спробую одночасно відповісти на усі запитання. Отож, почнемо із пісні "Києве ...

Доброго дня!

У цьому блозі спробую одночасно відповісти на усі запитання.

Отож, почнемо із пісні "Києве мій". Історія питання така. Цю пісню я запропонував роки два тому і всім у клубі сподобалось. Але із різних не завжди залежних від мене причин, у тому числі і через старі фонограми, які не підходили по ритму, це не вдалося. Приблизно навесні цього року мені сказали, що Гудзь із групою є фанатами "Динамо" і записали свій варіант пісні. Ви усе чули. Перший перемонтований куплет перед грою ще пішов, а у перерві повний варіант не пішов. На мою думку це сталося тому, що починаючи із другого куплету підспівувати неможливо. Це швидше варіант для молодіжного концерту. Чомусь мені здається, що якщо ми її і заспіваємо, то лише перший куплет. За своїми музичнимми смаками я трохи інших переконань, ніж прихильники Гудзя. І я не один такий. Як на мене, має бути ще один варіант, який можна реально підхопити і заспівати усім стадіоном. Слова кожний нормальний киянин, думаю, знає. Щодо відео, то його хтось приніс до приймальні президента, де я його і взяв. Оцінюйте його якість самі. 

Тепер про саму гру. Може я старий і нічого не розумію, тому прошу мені пояснити. Йде другий тайм. Наша команда із останніх сил намагається таки забити мяч, розуміючи, що потім сил на пресинг не вистачить. Йде навала атак на ворота "шахтарів", тобто момент кульмінації гри. І у цей час на трибунах запалюють вогні і дими. Мені цікаво, невже тим, хто запалює, не цікаво, чим закінчиться атака, чи забють мяч, чи ні? Приблизно пять хвилин сектори навколо двадцятого- двадцять пятого секторів взагалі футболу не бачили. Поясніть мені у чому тут прикол? Чому не можна запалити це у перерві чи після гри, а саме у момент атаки Динамо?

Пропоную мій варіант відповіді. Кожна людина у дитинстві переживає період пізнання світу. Хто із нас не палив "димовухи" у віці пяти-шеісти років? Цеприблизно той вік, коли дітям цікаво, чим саме дівчата відрізняються від хлопців і т.д. Але потім люди виростають і це проходить. Як видно, не у всіх.

Доводилося чути заяви деяких діячів, про те, що без файєрів футбол - це не футбол і фанат це не фанат. Зовнішність тих, хто це казав, підтверджувала, що вони не до куінця ще вийшли із того віку, про який я писав вище. Хоча може я і помиляюсь. Може і справді ті, хто не палить файери не справжні фанати, а "лохи"? 

Тепер повернемось до відео від фанатів. Там були фрагменти із їхнього з дозволу сказати "фільму", де окремі футболісти і тренери заявляють, що без фанатів їм не жить. Звісно, що ці усі слова безбожно вирізані із контексту і змонтовані у потрібному вигляді. Так до речі, люблять робити творці "Футбольного уікенду". То чи насправді футболісти жити не можуть без фанатів із файерами?

Давайте будемо обєктивними. Що добре - те добре. І голосова підтримка, і співи, і банери здебільшого у фанатів дуже непогані, а інколи просто чудові. А ось дими та вогонь навіщо? Чули як Шевченко сказав, що не бачив тих файерів? І правильно - він і його команда грали у футбол. Вони що, мали стати і милуватися так званим "файер -щоу"? Шевченко не побачив файерів не тому що сліпий, а тому що це ні йому, ні його партнерам не потрібно! Кому не ясно?

Увечері суботи показували футбол із Барселони. Мессі і компанія ганяли суперників і забивали мячі на усі смаки. На трибунах було до ста тисяч. І жодного файера за усю гру. Ну чи не лохи вон там у тій Барселоні? Хіба ж то футбол, коли навколо трибун немає сотень поліцейських, коли нічого не горить і не палає, коли ніхто нікого ні за що не збирається бити? І не лише у Барселоні лохи! І у Мадриді! І у всій Іспанії, Англії, Німеччини, де стадіони вщерть заповнені тими лохами на кожній грі.

Ми не такі, правда? Ми справжні фанати! І нічого, що та Іспанія із лохами-глядачами є чемпіоном світу та Європи, що там, а також у згаданих Німеччині та Англії грають кращі футболісти світу. Лохи вони, а не фанати! Показати б їм оте наше фанатське "кіно", зрозуміли б, які вони нещасні. Та навряд чи їм покажуть. Так і будуть мучитися. А ми будемо щасливі!

А коли серйозно, то невже не зрозуміло, що усі ці файери назавжди відходять у минуле. Це вже у світі "не носять". Так само, як у світі не дудять у дудки. А може я неправий? Може я теж "лох"? Можливо уважно дивитись футбол і кричати тоді, коли підказує серце, а не "заряджаючий" це "лоховство"?

Чекаю на ваші відповіді.              

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.09.2011, 10:19
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть