Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Офіційне звернення Ультрас Динамо Київ

2011-09-26 15:01 Офіційне звернення Ультрас Динамо Київ. Акція на матчі з Шахтарем 24 вересня. Останнім часом навколо Ультрас ...

Офіційне звернення Ультрас Динамо Київ.
Акція на матчі з Шахтарем 24 вересня.



Останнім часом навколо Ультрас Динамо Київ склалась непроста, та не дуже приємна ситуація. Після всім відомих подій на матчі проти Карпат у серпні було затримано одного з фанатів у відношенні якого зараз порушено кримінальну справу. Та головне навіть не це, а те, що за останній місяць, як гриби після дощу почали з´являтися новини, де все більше згадується слово «тероризм» у контексті ЄВРО 2012 і не тільки його. Силові структури чомусь вирішили, що головними ворогами ЄВРО, та й мабуть всього українського народу будуть саме футбольні фанати та студенти, серед яких планують проводити роз´яснювальну та профілактичну роботу стосовно відповідальності та загальної небезпеки від тероризму. При цьому ті ж самі структури не помічають, або не хочуть помічати людей, котрі використовуючи своє положення та підконтрольні їм ЗМІ роблять все можливе, щоб внести розбрат між українцями використовуючи ними ж самими надуманні "проблеми".

Зрозуміло, що такі новини з´явилися не просто так і як то кажуть: якщо зірки запалюються, то це комусь потрібно.

З такими новинами ми підійшли до головного матчу української прем´єр ліги Динамо Київ – Шахтар Донецьк до якого прикута увага всієї країни. Також напередодні цієї події загострювали і так непросту ситуацію деякі інтернет-видання та користувачі всесвітньої мережі, котрі нагнітали страсті перед грою, та своїми «новинами» та відверто провокаційною манерою подачі інформації, та спілкування робили прірву між вболівальниками Динамо та Шахтаря ще глибшою і робили все можливе, щоб протистояння почало переходити від суто навколофутбольного - до громадянського.

Тут окремо потрібно пояснити, що наші навколофутбольні відносини з фанатами будь-якого клубу України, з якими в нас ворожнеча ми ніколи не намагалися підвести до рівня чогось більшого, ніж наш «внутрішній» конфлікт, котрий стосується тільки фанатів Динамо Київ, та наприклад фанатів Шахтаря, Металіста, Чорноморця тощо. В той же час, є речі, котрі важливіші наших навколофутбольних справ і у важкий час навіть для ворогів, ми без питань будемо солідарні з ними, та у разі необхідності прийдемо їм на допомогу. Тому що насамперед ми – люди, УКРАЇНЦІ, а вже потім – фанати різних клубів. Саме цього розуміння і не вистачає зараз деяким нашим громадянам та політикам.

Також слід зазначити, що ми ніколи не дозволяли собі відкрито підтримувати якісь політичні сили, котрі зараз є в Україні.

Саме перед цим матчем і склалася ситуація, котра переросла суто навколофутбольні відносини між фанатами Динамо та Шахтаря, тому приймаючи це до уваги ми спільно з фанатами Шахтаря, котрі підтримували свій клуб на матчі в Києві, ВИРІШИЛИ ВІДМОВИТИСЬ ВІД БУДЬ-ЯКИХ ОБРАЗЛИВИХ ЗАРЯДІВ В БІК ОДИН ОДНОГО і це нам вдалося на всі 100%. Цим ми хотіли показати всім, що ми насамперед - Українці і є речі важливіші, ніж футбольні протистояння та все, що походить від цього.

Фанати Динамо Київ, як і більшість фанатських угруповань українських клубів є патріотами своєї держави і ми ніколи не намагалися ділити народ України. В нас є фанати-вороги як на заході так і на сході України, в той же час дружні стосунки також склалися - як з деякими фанатськими групами із міст заходу України так і зі сходу та півдня нашої держави.

В майбутньому, наші протистояння, образливі заряди нікуди не дінуться, але ми акцентуємо увагу на тому, що не потрібно спекулювати на цьому в своїх політичних цілях та намагатися фанатські протистояння використовувати для розділення ГРОМАДЯН УКРАЇНИ по територіальному, або будь-якому іншому признаку.

Ультрас Динамо Київ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.09.2011, 15:01
26.09.2011, 15:01
72046 165 rainy, mkn, fcdk, mitridat, korner, odin, vist_old, alexxerson, torchano, Sauron, kylroma, mdreval, Nikola, Toma_Vit, klim-ko, SDK, Semen, lze, ed78, Kluivert, a_mykola, VoValdo, pxmx, yurzhuk, pavelluk, LionCub, Don_santa_Migel, DieSmiling, nimmy, savablin, blogger, lazyval, Maksimvladi, andriyko97, LexaFan, shynasm, skondrati, Ekim, Goa, makar78, oryshichalexey, deSyatka, ANDK, Andy_P, scorpio19, Enemy753, punisher86, andrei39, SGP, mirko, Coopers, strelok_s, ZAR, vadim1994, Dushes, master555, Olexiyko, Rush, dynamozavgdy, Slass, McLaren, Rog, Paxa77, Provoke, ProFFesor, kiralexi, vaz2199, Sergio_18, serg_75, ZZZY, Gutnik, Barbarossa, bonv, senja80, telik, DKforever, Skrypa, S_LEX, qwerty0258, V.A.N., poljot, Consiglieri, vaqwerty, max36, dutchman, pepsi, ivz2306, umm2, slava_dk, bugor1974, yrosu71, Carlos, BodyaFANAT, mudran, cautious, vad111q, EPRST, fibber72, SergioVictore, no_name, shayen99, LaJ0ye, say_hello, Zzak, DK_98-99, High_Hopes, dk.vova, Santa84, nuc, didusj, SuperCup1975, Mr.T., RusUazvezda, mksm, dinamohysev, VENIN, petrovka77, bobert, el9ninho, foxi, kofa, Dmechanik, DinamoandUkraine2, andrey_pinchuk, sgi, Azazello, Yura_Vin, FisherusPrime, fisher42134, Pavel_dk, tviz_FCDK, SerginyoDK, manicon, Klinsmann, Kolya_Katsman, alexcry, KintoS, keslik, peresmeshnik, Bodan, Petro6301, baget, als1112, hottab, jimbo_san, alvvs, sahi, murlo, DK14, Jiraya, abibulla, KievTheBest, Sumy_Za_FCDK, fugo, dymo1927, FANAT2710, butkos, Smuggler1, dasdy1, ksl1107, merdiff, SerGor, jack_sparrow, aha, vaseniuk
dmitrius
Автор:
(dmitrius)
Статус:
Опытный писатель (359 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть