Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ВІд вболівальників ФК"Динамо"(Київ)

2011-09-29 07:48 Хочу відповісти на блог автора coffee у своєму блозі, щоб не загромаджувати коментарі. Що ж до ...

Хочу відповісти на блог автора coffee у своєму блозі, щоб не загромаджувати коментарі.

Що ж до пана Несенюка то як би він був не "милий" до нашого серця - він поки один з не багатьох тих "ниточок" які доносять ваші ідеї в середину клубу.
-------------------
Володіючи певною інформацією з цього питання, скажу, що тут автор неправий. Майже всі позитивні зрушення, які відбуваються у сфері роботи з уболівальниками, зроблені з подачи зовсім інших людей, звичайних ініціативних уболівальників, які безпосередньо виходили на І.Суркіса. Хоча Несенюк допоміг зробити перші кроки в цьому, надалі, мабуть зрозумівши, що так і без роботи можна залишитись, він та команда "менеджерів", яка оточує І.Суркіса, почали всіляко перешкоджати ініціативам фанів, навпаки доносячи до президента ФК"Динамо" спотворену інформацію про ці пропозиції. Все, що зроблено за останній рік, це не завдяки цим "менеджерам", а долаючи їх опір.
-------------------
Тому я думає, що якщо хтось хоче брати участь в керівництві ФК Динамо то очевидно треба викупити якусь частину акцій Динамо яка б надала право на отримання фінансового звіту клубу та присутності при прийняті рішень - тобі б можна було б із Маркетенгом і з Несенюком розібратись, якщо комусь хочеться.
------------------
Вибачте, але тут автор або не знає ситуації, або свідомо нас уводить в оману. Викупити акції ЗАКРИТОГО акціонерного товариства неможливо, будь-кому, хоч якось обізнаному з економікою, це має бути відомо. Крім того, уболівальники давали і будуть давати поради, критикувати те, що їм не подобається в клубі, не дивлячись на те, що клуб є приватною власністю. І, гадаю, мають на це повне право. Про цей момент достатньо вже говорили.

------------------

більшість порад які пан Несенюк отримав на цьому сайті - так вони христоматійні, але це далеко не факт що вони спрацюють з Динамо в Києві і на ті гроші(?) які пан Микола отримує.

------------------

Питання, що йому начебто не виділяють грошей - типова "відмазка". Просто немає ініціативи, а грошей насправді на це багато не потрібно. Це елементарно довели фани "Динамо", надрукувавши за свої кошти афіши до матчу з "Іллічівцем", оскільки це вперто не хоче робити Несенюк, та створивши фан-магазин, бо на офіційний магазин всім вже соромно дивитись - захмарні ціни при бідному асортименті.

П.С. А матюкати дійсно Несенюка не треба. Але що поробиш, коли вже важко знайти інші слова?

Вдячний за увагу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.09.2011, 07:48
viksh
Автор:
(viksh)
Статус:
Опытный писатель (298 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть