Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Від ізраїльских братів

2011-10-03 21:56 Пане Миколо, я Вас поважаю, як людину інтелігентну, та судячи з постів моїх коллег-блогерів, дуже приємну ...

Пане Миколо, я Вас поважаю, як людину інтелігентну, та судячи з постів моїх коллег-блогерів, дуже приємну в спілкуванні. Але в цьому http://dynamo.kiev.ua/user/neseniuk/72849.html вашому блозі Ви пишете нісенітниці!

По-перше, Ви пишете, що ізраїльтяни вболівабть за свої місцеві команди. Так, але це стосуеться виключно корінних ізраїльтян! Всі вихідці з України та Радянського Союзу продовжують вболівати за "свої" старі клуби! Рівень ізраїльского місцевого футболу, чесно кажучи десь на рівні нашої першої ліги! Звісно виключення бувають, але вони настільки поодинокі, що ваше ствердження абсолютно голослівне. В мене є лише один знайомий, що став "тусуватись із ультрас Хапоель Тель-Авів, тільки тому що в них форма червона - як ви розумієте він просто був фанатом Спартака.

По-друге, нещодавно мені траплялася стаття присвячена футбольгим вболівальникам в Ізраїлі, написана івритомовним журналістом. Так ось, в 90-ті роки і до кінця століття дві найпопулярніші в Ізраїлі команди, які мали найбільше вболівальників були Динамо Київ та Спартак Москва! Навіть сьогодні, наше Динамо має дуже багато фанів тут! Особисто від себе додам, що не уявляю як можна перестати вболівати за Динамо Київ і стати прихїильником якогось Маккабі чи Хапоелю - це як порівняти один предмет із пальцем, даруйте за таке порівняння, - просто не той рівень! Тим більше, що з розвитком технології, я маю змогу в інтернеті дивитися всі (за виключенням тих ігор, на які не організовують он-лайн трансляції - це до речі, теж камінь в сторону клубу, що не дбає про інтернет-трансляції) матчі улюбленного клубу он-лайн.

По-третє, хотів би прокоментувати Ваш перший блог на тему Ізраїлю, Ви знов таки занадто ідеалізували прихильників Динамо. Ви стверджували, що з нашого сектора не було чути лайки чи образливих кричалок, і взагалі всі себе вели культурно та цивілізовано. Запевняю Вас - ви помиляєтесь! І від нас лунало  "Суддя - тридвараз!" і "Маккабі - Параша! Победа будет наша!" і багато інших нецензурних кричалок! Однак зазначу, що кричали не всі. В мене склалося враження, що Ви таким чином, продвожили широкорозповсюдженну практику насадження стереотипів, що "там закордоном", я маю на увазі не в Україні, всі білі та пухнасті, таким чином немов ствреджуючи, що українці, які мешкають на Україні, недолугі! Я дуже прошу Вас, не робіть так - як інакше на Україні в молодих людей з"явиться европейська ментальність та самоповага?!

Насамкінець, хотів би відзначити, що поруч із фанами Динамо, на матч прийшли також вболівальникі Дніпра та Карпат зі своєю символікою, щоб підтримати нас! Мені було дуже приемно поспілкуватися з одним львів"янином на рідному галицькому діалекті!

П.С. Вибачаюсь за критику і закликаю всіх не "травити" Миколу Несенюка - пам"ятайте, що він теж Динамівець! Одне життя! Одна любов! Динамо з Дніпра!

З повагою, Олег Шиндлер

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.10.2011, 21:56
shynasm
Автор:
(shynasm)
Статус:
Старожил (726 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть