Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гравець ФК «Іллічівець» став винуватцем серйозного ДТП у центрі Маріуполя

2011-10-10 15:30 Двоє осіб було тяжко травмовані в результаті ДТП, що сталося сьогодні вночі в Маріуполі на перетині ...

Двоє осіб було тяжко травмовані в результаті ДТП, що сталося сьогодні вночі в Маріуполі на перетині вулиць Університетської та Казанцева, в кількох метрах від будівлі міськвиконкому.

Як розповіли очевидці події, о 2 годині ночі автомобіль «Інфініті», за кермом якого перебував 23-річний гравець ФК «Іллічівець» вилетів на зустрічну смугу і лоб у лоб зіткнувся з «Рено», який зупинився на світлофорі. Від удару «Рено» відкинуло назад метрів на 50, а «Інфініті» влетіла в дерево.

За кермом дорогої іномарки знаходився футболіст ФК, в салоні - ще троє футболістів. За словами очевидців події, вони справляли враження не зовсім тверезих людей, але медики поки цю інформацію не підтверджують.

Ніхто з футболістів в аварії істотно не постраждав, а ось водій і пасажир «Рено», один з яких - знаменитий в Маріуполі ді-джей, у важкому стані доставлені в лікарню.

Відомо, що 28-річний водій «Рено» в аварії зламав обидві ноги, в нього травмовано внутрішні органи, а у 23-річного пасажира «Рено» - перелом ноги, підозра на травму грудного відділу хребта, важка черепно-мозкова травма.

Друзі постраждалих, які прибули на місце ДТП, були готові накинутися на футболіста, який перебував за кермом «Інфініті». Але той на їх крики лише відповів: «Ну що тут такого? Життя є життя».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2011, 15:30
10.10.2011, 15:30
73678 0
Vovan_I
Автор:
(Vovan_I)
Статус:
Опытный писатель (378 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть