Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Алієв, Агава та інші як дзеркало сучасності.

2011-10-17 14:11            Галас, який спричинив сюжет з Алієвим у програмі "Інший футбол" спонукав викласти декілька думок з ...

           Галас, який спричинив сюжет з Алієвим у програмі "Інший футбол" спонукав викласти декілька думок з приводу сучасної футбольної (вірніше навколо футбольної) журналістики. Відразу зізнаюсь: не бачив жодного випуску "Іншого футболу", Васильківа знаю по "3 тайму", а про Тесленко-Агахову взагалі почув вперше. Тож аби бути в курсі справи довелося мандрувати всесвітнім павутинням. Продивився сюжет. Здивувався галасу. Ну завжди футболісти вживали подібні вирази. І в 1960-х і в 1990-х, і в 2000-х роках. Скажете не крили матом журналістів? Так таки крили завжди і всюди...Але під час мандрів я ознайомився з багатьма іншими опусами Васильківа, Тесленко-Агахови та інших "іншофутболістів". Здивувала позиція авторів щодо висвітлення навколо футбольного життя українських команд. Тут і клопіт про освіту і моральне обличчя футболістів, і яку літературу вони читають, скільки горілки випивають у літаках тощо. Ну хіба що свічку їм не тримали (хоча мені здається, що Анюта не тільки свічку комусь потримала би, а і притягнула би цілий прожектор ППО, щоб просвітити ліжка відразу  всіх хлопців).Своїм недолугим сюжетом програма ІФ просто принизила себе взгалі і викрила профнепридатність окремих своїх "журналістів". Я розумію, що ця професія друга "дрєвнєйшая" за своєю продажністю. Але все треба робити професійно. Навряд чи хтось захоче мати справу з шльондрою не професіоналкою, вона може і відкусити щось через зайве старання. Схоже щось подібне зробила і Тесленко з Васильківим та "Іншим футболом". Тому що замість засудження Алієва і його морального падіння отримали зворотню реакцію. З'ясувалося, що Тесленко звичайна шльондра з мікрофоном від якої більшість футболістів шарахаються як від дідька безрогого, сам Васильків звичайний копирсач у чужій білизні, а сама програма "ІФ" просто "жовте у тарілці"....Адже ніхто не цікавиться вихованням Васильківа (його неголеність це звичайна неповага до глядачів і гостей), нікому не цікава моральність Тесленки (пригадую її одяг на стадіоні: на жалюгідних цицьках дві стрічки, які замінюють і платтячко і бюстгальтер), про освітній рівень я взагалі промовчу (заглянув на деякі форуми Васильківа і сторінку Тесленки у соціальній мережі і жахнувся: освітою там і не пахне, а бруду більше ніж на Бортницьких очисних спорудах).

 Автори намагалися використати принцип "Ах моська знать она сильна, коль громко лает на слона". Але зробили це вкрай непрофесійно і сіли у глибоке лайно.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.10.2011, 14:11
goodmen
Автор:
(goodmen)
Статус:
Начинающий писатель (130 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 1 : 0   18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть