Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У неділю - "Зоря"

2011-10-21 11:48 Вітаю усіх із учорашньою грою. Погодьтеся, що успіху "Динамо" допоміг майже повний стадіон. Гадаю, що ті, хто ...

Вітаю усіх із учорашньою грою. Погодьтеся, що успіху "Динамо" допоміг майже повний стадіон. Гадаю, що ті, хто не пішов, дуже потім шкодували. Пережити такі емоції на стадіоні - це одержати всвітлий спогад на все життя. Коли у 1994-му Ребров забив га останніх хвилинах "Спартаку", я самого улдару не побачив. Бо у момент подачі Ковальця уся трибуна вскочила на ноги і мене хтось пихнув у спину. Поки підняв голову стадіон вже вирував від радощів. Пройшло сімнадцять років, але ті секунди ніколи не забудуться.

Власне, на футбол ми йдемо саме за цим - за спільною радістю у той момент, коли вже нічого, здається, не зміниться. Ця радість приходить не на замовлення, її треба дочекатися, перетерпівши розчарування. У футбол не можна вигравати завжди. Але йти на стадіон, щораз сподіваючись на диво, варто кожного разу.

Запитаєте, а яке диво може статися у грі із "Зорею". яка буде післязавтра о 19.30 на "Динамо"? По-перше, гра не буде легкою. У Луганську достить непогана команда і грати проти "Динамо" вони будуть як останній раз у житті. Нашим же слід буде підтвердити свій клас, доповнивши його настроєм на перемогу. А настрій цей без повних або майже повних трибун, отримати непросто. Коли ти відчуваєш дихання трибун, грати набагато легше - це знають усі, хто хоч раз вихлодив на поле. Тому головне, чого я боюсь перед грою із Луганськом, це незаповненого стадіону.

Давайте прийдемо і продовжимо свято, яке почалося учора і досягло найвищої точки на 94-й хвилині гри. Знову будемо разом із командою, яка має показати своє вміння перемагати. У нас нині суперсерія - три футболи за сім днів! Будемо разом із командою, будуть три перемоги!

І ще трохи інформації. Приз для володарів абонементів буде розіграно не у неділю, а у середу на матчі Кубка. Справа у тому, що призи спонсор дав заздалегідь. Ніхто не знав, що зявиться додатковий футбол. Чекайте запитання на свій мобільний телефон.                    

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.10.2011, 11:48
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть