Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Андрій Миколайович

2011-10-27 10:06 Пишу ... бо надоїло! Надоїло мені знущання над мною з боку володаря золотого м"яча 2004-го року,  ...

Пишу ... бо надоїло!

Надоїло мені знущання над мною з боку володаря золотого м"яча 2004-го року,  трьохразового кращого бомбардира Ліги чемпіонів, двохразового кращого бомбардиру чемпіонату Італії, переможця Ліги чемпіонів, Суперкубку УЄФА, чемпіона Італії та України, володар Кубка Італії, України та Англії, Суперкубка України, Італії та Англії, люблячого чоловіка шановної Крістен, батька Крістіана і Джордана, щирого пошановувача краєвидів Балі та яхт Абрамовіча, друга Армані, кума Берлусконі, майбутнього олімпійця від України по гольфу, і взагалі класного дядька Андрія Миколайовича Шевченка!

Вчора був апогей знущання.

Я чогось завжди думав, що в футбол грають люди. Не гроші, імена, назви чи титули, а люди. І не просто люди, а кращі люди. А в нас воно якось не так виходить.

Всі матюгалися на Моурінью, коли той не давав наші Звізді грати. А чого він їй не давав грати? Та може тільки тому, що він був гірший за тих гравців, що мав Моур. І Моура напевне не за гарні очі називають "The Special One". Та як би то тільки Моур його небачив. Так і Карло Анчелотті те ж саме. При чому тоді в Мілані старший на 3 роки Піппо Інзагі стабільно грав і ще стабільніше забивав.

Так в чому ж проблема? Травми скажете? Можливо і так. Але на таких рівнях ніхто не дивиться на імена! Викладаєшся на повну - граєш! Не тягнеш - сидиш. І плєвать хто ти є і скільки ти заробляєш! Приклади? Бербатов в сера Алєкса, Тевес в Роберто, Дрогба в Вілаша Боаша. Там просто з таким небавляться. Там, якщо ти отримуєш гроші - то ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ викладатися.

Ну добре. Непішло нашій Звізді після Моура. Вернувся він назад. Ейфорія! Супер! Нарешті!

І що? Тільки минулого року осінню в вбитій вусатим тараканом команді дядько реально виділявся. Всьо.

А що ми маємо сьогодні?

Динамо заграло 6 ігор з більш-менш нормальними суперниками. 1 гол МКГ і то все зробив Гусь. Паси роздавав? Непомітив.Шо ше? Команду тягнув за собою? Непомітно! Ні в тяжких матчах з Рубіном (2-й) ні зі Стоком ні з Шахтою в чемпі. В таких матчах треба лідера на полі ... потрібно людину, яка потягне за собою команду ... а хто ж найкраще мав би це зробити як не людина з таким досвідом та регаліями? А по факту тягнуть Гусь з Ярмолом і Мільою.

Так що ж ми маємо? Голів небачимо, паси відсутні, лідерства невидно за визначенням!

Ну і це неплачевно. Можна змиритися! Якщо б він хоч сам видавав все на полі! А по факту? Швидкості вже давно немає, виносливості тим більше ... а тут ще починається помилки ... та ще при чому такі жосткі помилки! Кожен помиляється скажуть? Так не кожен всім підряд пихає за свої помилки!

А 2 останні матчі - апофеоз апофігізму! З турками цілий матч мучається ... знімають ... команда, як свіжого повітря глотанула.

А вчора - це взагалі ... проти кротів і так не є легко грати ... а тут ... ще й в меншості! Ні ... ну реально! Зняли чудака і як би не дикий нефарт, судєйка і Михалик - то б сьогодні настрій був би набагато веселіший! Ну хіба то тільки я бачу? Я собі представляю який то скандал був в роздівалці! Я прекрасно розумію, що вішати всіх собак на одну людину неможна. Програє вся команда! Прекрасно розумію, що він сам себе на поле не випускає і більше питань до тренерів! Але прекрасно розумію, що просто так його не ставлять, і є якісь підводні камні через які це все відбувається. А страждає ціла команда ... страждають прості вболівальники, які вірять і надіються, а получають невідомо що.

Про такі "невідомо що", як забити на команду і махнути на тиждень до тьощі, чи забити на команду і піти побігати в гольф навідь говоритися не хочеться. Не думаю, що це піднімає атмосферу в команді. Ну думаю, що якись середньостатистичний Гусь чи Міля менше заслуговує на тижневий відпуск посеред сезону. Я думаю, що всі футболісти це бачуть, і всі футболісти знають хто скільки отримує грошей. Про який мікроклімат можна говорити. Який приклад дається молодим пацанам, коли в команді є рівні а є рівніші? Що можна від них хотіти?

Чого, коли Андрій Миколайович на полі, здається, що в нас на полі 10 гравців? Чому його присутність на полі можна охарактеризувати як присутність 5-го колеса в машині?

Чому, коли його немає команда грає розслаблено, з задором, все виходить ... тільки появляється - мука, скутість, тяжкість?

Хоче звізда на Євро попасти? Навіщо? В когось місце забрати? Як Бекс поїхав в Африку? Я б також зробив!

І коли Звізда зрозуміє, що час його пройшов? Чому не можна піти гарно? Чому треба мучатися? Чому треба мучати нас всіх?

П.С. Нікого не хочу образити, але більше мавчати неможу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.10.2011, 10:06
27.10.2011, 10:06
75698 5 GRN, MVV21, Vit_fan_DK, cure, Primero
Torro2007
Автор:
(Torro2007)
Статус:
Опытный писатель (314 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть