Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Лише 50 відданих фанатів Динамо потрапило на стадіон

2011-11-06 21:27 Керівництво київського «Динамо» не направило офіційну заявку на організацію гостьового сектора на сьогоднішній матч із харківським ...

Керівництво київського «Динамо» не направило офіційну заявку на організацію гостьового сектора на сьогоднішній матч із харківським металістом. Як результат більшість київських фанів не потрапили на стадіон.

 

 

Наразі в Харкові перебуває близько півтисячі динамівських ультрас, що прибули підтримати свою улюблену команду. Трохи раніше, вдень, делегат матчу Віктор Безрук рекомендував господарям матчу вирішувати питання з приїжджими київськими фанатами на свій розсуд і під свою відповідальність. Цілком передбачувано,  харків’яни не захотіли брати на себе відповідальність за чужих фанатів. Тому офіцер безпеки «Металіста» Сергій Вакуленко заявив, що харківський клуб прийняв рішення не пускати вболівальників з Києва на матч, враховуючи їх «гарячковість»

«Ми дуже розлючені цією ситуацією, - розповів  Тижню  представник київських «ультрас» Тарас Кузьменко, який також став заручником цієї ситуації та наразі, перебуваючи в Харкові, змушений дивитися футбол в барі. – Сотні людей за власний кошт та у власний час приїхали підтримати команду, багато з ультрас прилетіли  до Харкова прямо зі Стамбулу, де вболівали за великий клуб у матчі з «Бешикташем». І тут ми дізнаємося, що через якогось бюрократа нас не пустять на матч. Чому пан Ржечицький, який курує ці питання в структурі ФК «Динамо Київ», не відправив заявку – це вже питання до нього, просто нам ще раз демонструють, що клубу не потрібні його найбільш віддані шанувальники».

За інформацією Тижня, антидинамівські заходи у Харкові розпочалися з самого ранку, коли всі поїзди та рейсові автобуси з Києва зустрічали кордони міліції, через які не проходила жодна людина, яка, на думку правоохоронців, була схожа на футбольного вболівальника. Отже, переважну більшість динамівських ультрас ще з ранку було затримано, після чого доправлено під вартою до пристадіонної площі, де людей і тримали до самого початку матчу, себто, 19.30.

Тій меншості, якій вдалося не ідентифікованими подолати ці кордони, перед матчем прийшли врешті-решт до стадіону з надією потрапити на матч. Їх запускали за міліцейські кордони, але не на сам стадіон, навпаки, «пакували» до автобусів разом з тими невдахами, що знаходилися тут ще зранку. Та згодом відправляли на залізничний вокзал.

«Гарантую, що ми, в свою чергу, не залишимося в боргу і знайдемо можливість адекватно відповісти керівництву клубу на таке свинське ставлення до нас», - заявив Тарас Кузьменко. 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.11.2011, 21:27
06.11.2011, 21:27
77207 3 max36, Mr.T., DK1
vaseniuk
Автор:
(vaseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (60 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть