Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Діалог із провокаторами

2011-11-09 15:34 Привіт! Уявіть собі ситуацію. Група людей поїхала, наприклад, до Ялти. А там їх не поселили в ...

Привіт!

Уявіть собі ситуацію. Група людей поїхала, наприклад, до Ялти. А там їх не поселили в готель де були місця та ще й у міліцію забрали. До кого ці люди звертатимуться за справедливістю? До адміністрації готелю, до начальника міліції, до місцевої влади, до суду, нарешті. Коли ж ці люди цього не робитимуть, а все валитимуть на турбюро із Вінниці, послугами якого вони НЕ ЗАХОТІЛИ скористатися, заявивши, що відпочиватимуть самостійно, то хто ці люди? Провокатори!

Діалог із провокатором простіше за все вести віч на віч. Тоді у нього немає аргументів. Коли ж провокатор ховається десь і волає здалеку, з ним дуже непросто. Хто мені скаже, скільки із "постраждалих у Харкові" уболівальників "Динамо" виступило із публічними звинуваченнями чи письмовими заявами про порушення своїх прав туди, куди треба було звертатися? Де звинувачення на адресу фактичного господаря стадіону Ярославського? Де звинувачення на адресу начальника місцевої міліції (не знаю його прізвища)? Де звинувачення на адресу Кернеса, міського голови Харкова? Де звинувачення на адресу Добкіна, обласного керівника Харківщини? Покажіть, де вони? Хіба не ясно що саме ці люди винні у тому, що вам не продали квитків у касах. що вас не пускали на стадіон, що вас затримувала міліція? Чому мовчите?

Тому що або вас хтось спрямував не туди, куди треба, а ви піддалися, або ви свідомо шукаєте винних там, де ви хочете їх бачити. Я готовий відповісти на усі ваші запитання. Хоч особисто, хоч у ефірі будь-якого радіо чи телебачення. Ми не раз зустрчалися і вам по суті не було чого сказати. Тому що на усі ваші звинувачення були дані аргументовані відповіді. Провокатором виступає також певна преса і ТБ. Чому мене не запросили на прямий ефір щоб відповісти "ульрасам" в очі? Тому що бояться, що ультраси будуть виглядати смішно і будуть спіймані на перекручуванні фактів.

Чому це відбувається? Тому що дуже багато кому не подобається, що від нашого клубу на виїзні матчі вже не возять на халяву на розбитих автобусах нетверезих підлітків. І керівники цих поїздок не мають того, що мали. А хочеться! Зверніться, і ми залюбки допоможемо вам найняти комфортабельний автобус і ви на ньому приїдете на футбол із квитками у руках. За ваші гроші. Назвіться, хто із цим звертався або до мене, або до фан-клубу? Можемо допомогти полетіти на футбол за кордон. За ваші гроші. Поки що звернулося двоє, а коли взнали ціну у 400 доларів, сказали, що подумають. Думають досі.  

Вирішили самі вирішувати свої проблеми як ті туристи, що самі поїхали до Ялти? На здоровя! Коли ж у вас не вийшло, претензії не до нас. Тому що у такому випадку претензії можуть висувати лише провокатори.

Повторюю, що готовий зустратися із тими, хто не розуміє і пояснимти особисто. Хоча, здається, і так усе ясно.       

   

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.11.2011, 15:34
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть