Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Висновки із діалогу

2011-11-10 15:22 Добрий день! Спробую підбити підсумки нашого спілкування. Спочатку з мого боку. 1. Починаючи із наступної виїзної ...

Добрий день!

Спробую підбити підсумки нашого спілкування.

Спочатку з мого боку.

1. Починаючи із наступної виїзної гри із "Оболонню" квитки на гостьовий сектор будуть замовлятися нами у господарів і продаватися через наш офіційний фан-клуб. Цього року так плануємо із "Оболонню" і "Карпатами". За два дні до гри ми будемо повертати непродані квитки господарям стадіону. Також будемо через офісайт повідомляти, скільки продано квитків для наших людей, які хочуть бути у гостьовому секторі. Потім повідомлятимемо гсподарів, що до вулиці Північної у Києві чи Львова їде стільки то людей, які придбали квитки на гостьовий сектор. Проблема із залишком квитків. Якщо за кордоном ідентифікацією для гостьової каси є український паспорт, то у нас не знаю що робити. А раптом у гостьовій касі куплять квитки якісь вороги і щось влаштують? Давайте пропозиції!

2. Квитки на матч "Сток Сіті" - "Динамо" вартістю у 15 англійських футнів вже можна придбати у офіційному фан-клубі. На жаль, про організацію офіційної поїздки уболівальників говорити не можемо через те, що дуже великі проблеми із оформленням віз. Хто має британську візу - звертайтеся, може щось придумаємо. Хоча коли є віза дешевше купити ту  квиток і полетіти лоукостом.   

3. Наш офіційний фан-клуб провів учора зустріч у школі між дітьми та футболістами "Динамо". Усі в захваті! Такі зустрічі ми проводимо постійно, тож не треба дивуватися - невже щось зрушилося? Може ми не дуже волаємо про нашу роботу на усіх кутках? Футболісти і тренери "Динамо" постійно (!) зустрічаються із уболівальниками, їздять по школах, лікарнях, дитячих будинках. Сьомін вже знає, що після гри до нього підійдуть і попросять чи його чи футболістів на чергову зустріч. Наступного тижня плануємо запросити до уболівальників двох найбільш скандальних гравців "Динамо" і одного тренера із ними. Слідкуйте за офісайтом.

3. Завтра матиму дві нагоди поспілкуватись із вами. Спочатку о 9.30 на радіо "Промінь" (105 ФМ) у ранішній програмі "Спортивний майданчик", а о 12-й буде відеоконференція на порталі Спорт-Юа. Готуйте запитання і (головне!) пропозиції.

Тепер з вашого боку:

1. Досі не надійшло жодного (!) повідомлення про хоча б одне письмове звернення чи скаргу постраждалих від "бєсрєдєла" у Харкові до міліції, прокуратури , суду чи ще яких правоохоронних органів. Чи не здається вам, що серед невинно постраждалих мав би знайтися хоча б один, який би офіційно підписався під претензіями до харківської міліції та адміністрації тамтешнього стадіону.

2, Це підтверджує, що "сімсот постраждалих" це художнє перебільшення. По інформації, яку вдалося отримати, насправді було від 50-ти до 150-ти людей. Документів, повторюю, немає.

3. Замість того, щоб радіти переконливій перемозі над "Металістом" енергію частини наших уболівальників вміло і високопрофесійно скерували проти нашого клубу. Ми виявились до цього не готовими. Але гарантую - більше такого не допустимо.

4. Самостійні "ультраси" виявилися неспроможними самі дати собі раду без клубу. Чого і слід було чекати.

4. Тих, хто тут бризкає слиною, і насправді лише кілька десятків. Причому більшість із них просто піддалася на провокацію не маючи правдивої інформації.

Ітогі падвєдьом: Правди про Харків ми все одно вже не дізнаємося. Тому слід не чубитися, а зробити все, щоб уникнути подібного надалі.    

      

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.11.2011, 15:22
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть