Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Димінський не пішов «на мирову» із Кузнєцовим.

2011-11-11 21:50  У понеділок, 14 листопада Апеляційний комітет ФФУ розгляне скаргу Сергія Кузнєцова на свого теперішнього роботодавця – ...

 У понеділок, 14 листопада Апеляційний комітет ФФУ розгляне скаргу Сергія Кузнєцова на свого теперішнього роботодавця – ФК «Карпати». Як стало відомо Коментатору, почесний президент львівського клубу Петро Димінський відмовився залагоджувати справу «полюбовно».

Нагадаємо, 22 серпня Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ відмовив у задоволенні вимог Сергія Кузнєцова до львівських «Карпат». Футболіст вимагав погашення клубом заборгованості по зарплаті за п’ять місяців та компенсацію власних витрат на лікування. Але дисциплінарний орган зобов’язав повернутися Кузнєцова у розташування клубу і приступити до виконання професійних обов’язків згідно чинного контракту. Футболіст рішенню КДК підкорився.

«Зелено-білі», як відомо, переживають не найкращі часи. Через погані результати команда перебуває внизу турнірної таблиці. Кузнєцов швидко набрав хорошу ігрову форму, про що свідчать останні матчі за його участю. У грі із маріупольським «Іллічівцем» Сергій Кузнєцов оформив дубль. Попри хорошу гру форварда, Петро Димінський непохитний – виплачувати йому заборгованість по зарплаті і компенсацію за лікування він не збирається. Отож, наступна серія цієї історії пройде 14 листопада у кабінеті Апеляційного комітету ФФУ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.11.2011, 21:50
11.11.2011, 21:50
77876 1 smotrypishy
SER_FOOTBALL
Автор:
(SER_FOOTBALL)
Статус:
Наставник (2072 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть