Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

НСК Олімпійський - приємні емоції від гри та вболівання на фоні старих проблем.

2011-11-12 14:00 Всм привіт! Прочитав багато блогів відносно організації та самої гри на НСК тож вирішив теж поділитися ...

Всм привіт!

Прочитав багато блогів відносно організації та самої гри на НСК тож вирішив теж поділитися своїми враженнями. Отож , спочатку про приємне...

+

1)Порадувала вболівальницька атмосфера та повний стадіон (незважаючи на бариг) на оновленому стадіоні ;

2)Приємно вразила гра . Дійсно грали, билися! Так поступалися в техніці але ж не відбували номер ,а з бажанням та вогнем в очах грають - це дійсно порадувало!

3) Оновлений НСК, а саме як футбольна арена, адже на відкритті трави та поля ще не бачили!

4) Порадувало,що стюарди (а в нашому 55-му це була дівчина така-собі симпатична "СТЮАРДеса") просили не курити на трибунах . Звісно це їх обов’язки і приємно, що люди зрозумінням до цього ставилися. Триибцни не місце для паління, зрештою!

Ну про неприємне...

_

1)Тиснява перед турнікета (повторю вже прочитане). Особисто мені вдалося досить швидко пройти турнікети (хв. за 10). Пробирався від М Палацу Спорту. З метро вийшов десь о 20:55 .Підійшовши до турнікетів поачив сотні людей які досить повільно "сочилися" через них. Попередньо на першому кордоні обшукали менти (сумку + "облап"). Те що турнікети не працювали  - факт! Також вияснилася причина повільного просування черги - пройовши турнікет - далі стюардизнову повторили процедуру облапування та перевірки речей (мало того ,що сам факт такої перевірки неприємний питання навіщо робити це 2 рази?!). 

В цьому сенсі мені пощастило більше ніш друзям. Одному другові пощастило вдало штурмувати паркан, а іншому з двома дівчатами довелося пройти через пекло тисняви.Незвиклі подруги навіть плакали. Та й потрапили на трибуни тільки через 10 хв. після початку матчу(

Висновок: стадіон новий - проблеми старі. Навколо різні споруди тому тисняви уникнути досить важко. В цьому плані Донбас Арена має перевагу, знаходячись на відкритому просторі.

2) Сміття на трибунах. 

Рівень  культури вболівання,а відтак і чистоти на стадіоні нажаль на колишньму рівні((( Лушпиння від "сємок", порожні стакани , упаковки від їжі та розлите пиво- все це так і лишилося на трибунах( Чому не можна ,якщо вже їси насіння - то сміття кидати в пакет чи сткан? І якщо маєш порожня тару чи упаковку від чогось ну невже важко вийти з сектору та викинути це у смітник?! Як на мене  - все це просто та елементарно! А смітити так  пробачте - це бидлятство!

3)Про тих хто забирає з чужих місць те ,що призначається для кожного ще раз просто вражають люди! Навіщо набирати по 5-10 наборів надувних паличок для шумо -та візуалного ефекту на трибунах?! Знову менталітет? Все що неправильно лежить, ходімо зі мною?!

4) Жахлива акустика,а саме рівень та якість голосових повідомлень на трибунах.

Будучи в 55-му майже нічого з повідомлень дикторів на стадіоні не чув((( Це при тому, що якраз над нами установлена на нависаючому верхньому ярусі була акустична система((( Що-що ,а думав, що аудіопідготовка буде на найвищому рівні! Якщо це виправлять - тоді спишемо на те ,що не встишгли налаштувати але поки звук  на рівні "все очень печально"...

P.S. Сподіваюся на те,що на ЄВРО 2012 ми виступимо вдало (хоча особисто багато критикував Блоху) ,а наша країні все ж гідно презентує себе та не вдарить у бруд обличчям і виправимо всі недоліки та невідповідності.

З повагою, VoValdo.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.11.2011, 14:00
VoValdo
Автор:
(VoValdo)
Статус:
Наставник (3971 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть