Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Найкращі голи збірної України

2011-11-14 22:51             Доброго вам дня, шановні любителі футболу! Я думаю більшість з ...

ЕмблемаЕмблема
            Доброго вам дня, шановні любителі футболу! Я думаю більшість з нас із захопленням дивились нещодавню гру нашої збірної проти збірної Німеччини.  Після цього матчу у мене виникла ідея віднайти найкрасивіші, а також дуже важливі голи збірної України за час незалежності. Можна згадати багато класних голів, проте 5 із них залишили найбільший відбиток в моїй пам’яті.

 

 

5 місце. Україна – Чилі 2:0, Алієв. 7 вересня 2010р.

Може викликати суперечки, типу були і кращі голи, але як на мене, цей шедевр Олександра Алієва у ворота збірної Чилі заслуговує бути в рейтингу. На 65-й хвилині тієї гри він прийняв м'яч від Девіча, змістився ближче до центру і метрів з 26-ти увігнав м'яч у дальній верхній кут воріт Марина – голкіпера збірної-суперника.

 

 

4 місце. Україна – Іспанія 2:2, Горшков. 29 березня 2003р.

Дуже добре пам’ятаю цей матч. На переповненому стадіоні НСК «Олімпійський» зустрічалися збірна України  із як завжди грізною збірною Іспанії. Після перших нервових десяти хвилин нашим вдався швидкий гол - Шевченко прострілив справа, Касільяс помилився на виході і Воронін з відскоком від землі відправив м'яч у сітку. Проте за 8 хвилин до кінця гри гостям вдалося двічі розписатися у воротах Шовковського. Але футбольний Бог був у той вечір справедливий до наших хлопців і не дав їм піти з поля з опущеною головою - остання відчайдушна атака принесла успіх. Після передачі Гусіна з лівого флангу новачок команди Олександр Горшков зважився на удар з літа метрів з 25, і - треба ж! - Влучив точно в лівий нижній кут воріт! Справжнє свято футболу, з драматичним кінцем. За все це гол Горшкова заслужив 4-го місця. 

 (примітка – гол після 5-ї хвилини на відео.)

 

 

            3 місце. Швейцарія – Україна 2:2, Коноплянка. 17 листопада 2010р.

            Гол молодого півзахисника Дніпропетровського Дніпра і збірної України Євгена Коноплянки став окрасою того матчу. На 75-й хвилині Женя взяв на себе ініціативу і, не доходячи до кута штрафного, завдав свій фірмовий обвідний удар, який виявився загадкою для голкіпера швейцарців. Прекрасне взяття воріт!

 

 

            2 місце. Україна – Німеччина 3:1, Назаренко. 11 листопада 2011р. 

            Цей гол ще досі перед очами багатьох футбольних уболівальників. І воно не дивно, такий шедевр не забуватиметься довго. Великий гол Сергія, у великому матчі, на найкращому стадіоні України (хоча стадіон, звичайно, ще треба підлатати, зокрема турнікети)! Назаренко вже радував нас подібними ударами, згадати хоча б голи у ворота збірної Англії, Швеції… Проте найкращий його розпис у воротах суперника – саме у ворота Бундестіму. І ще раз браво, Сергію, так тримати!

 

 

            1 місце. Росія – Україна 1:1, ШЕВЧЕНКО. 9 жовтня 1999р.

            Такі моменти творять історію. І не завжди спортивну. Для України знайти принциповішого суперника, ніж Росія неможливо. Той матч в далекому 1999 році вирішував, котра збірна пройде на стикові матчі до Євро 2000. Ажіотаж до цього поєдинку зашкалював. Коли на 74-й хвилині Валерій Карпін забив зі штрафного, надії нашої збірної почали танути. Здавалося, що все йде до перемоги Росії, але на 88-й хвилині був призначений штрафний. Андрій Шевченко відправив м'яч у центр воротарського майданчика. Поки російські захисники намагалися затримати Олега Лужного і не дозволити йому пробити, Олександр Філімонов вибіг з воріт спробувавши зловити м'яч, але випустив його з рук і впав на газон. М'яч в наступну ж мить опустився прямо у ворота. Рахунок став 1:1, що шокувало навіть українців. Радості не було меж. Як на мене найбільш емоційний гол нашої збірної за період незалежності. Тому я і віддаю цьому голу перше місце!

 

 

                Наша збірна забила багато прекрасних голів і, надіюсь, не за горами нові шедеври, привід для цього домашнє Євро. Дерзайте хлопці, ваші фани завжди з вами!

З повагою, Ukr-Fan.

 

p.s. Альтернатива до рейтингу: гол Мілевського румунам після чудесної комбінації, гол Назаренка англійцям, гол Реброса Саудівській Аравії… Якщо я забув про якийсь гол, прошу вказати, разом обсудимо.

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.11.2011, 22:51
Ukr-Fan
Автор:
(Ukr-Fan)
Статус:
Наставник (1162 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть