Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбол и только ...

2011-11-15 13:54 Вдохновленный огромным количеством комментарий на украинском языке , на нашем ресурсе , решил попробовать изложить мысли ...

Вдохновленный огромным количеством комментарий на украинском языке , на нашем ресурсе , решил попробовать изложить мысли на родном языке )

Тим паче , що в той момент коли я зареєструвався на цьому сайті , було дуже мало таких коментарів , і чесно кажучи , я дуже радий , що зараз все більше людей розмовляють на українській мові . Інколи і сам намагаюсь це робити ) дуже люблю коли говорять красиво на укр мові . Я виріс в сім'ї російськомовній , тому у повсякденному житті , переважно розмовляю російською мовою ... Невеличкий відступ ...

    На цьому сайті , ми з вами , маємо нагоду читати багато аналітичних блогів , для себе багато цікавого можу знайти зараз . Сам інколи щось таке намагаюсь робити .  А от вчора , с другом розмовляли і я задумався над доволі простими речами .

Почав задавати собі питання . Для чого я ходжу на футбол ? Для чого я дивлюсь футбол та і взагалі для чого я захворів цією невиліковною болячкою . Почну з самого початку ...

    Пам'ятаю років так у 6 , якось помітив що мій батько дивиться футбол . Тоді чесно кажучи не зовсім зрозумів , як можна сидіти 2 години перед телеком і дивитись як хтось там грає ) зовсім інша справа на вулиці піти побігати  , це я розумію ) А от перед телеком ... Потім через роки 2 я вже сам почав дивитись разом з батьком . До речі він ніколи не був затятим фаном , дивився завжди вдома , без особливого азарту . Починаючи с 9 - го класу почав ходити на стадіон . Навіть записався на секцію футбольну . З футболом не склалося , пограв десь 1 рік , потім на тренуванні була тяжка травма . І це тепер я розумію не було підтримки в мене , батька зовсім не цікавило чим я займаюсь , а мама була зайнята іншими речами . Думаючи як одягти мене і таке інше . І я якось відійшов від тренувань . Перекваліфікувався у вболівальника ) переважно дивився по тв футбол , інколи ходив на стадіон . Останні 2 роки , поступове усвідомлення якихось деталей гри . Все таке цікаве , процес тренувань , цікаво також спостерігати за тим як молоді гравці перетворюються у справжніх професіоналів , та залишають свій слід у футбольному житті планети . Та багато чого ... минулого сезону знайшов однодумців і ми почали більш менш справно з'являтись на стадіо . І от до чого це все було написано .

    Думаю що останнім часом , дуже багато уваги зосереджується і концентрується на околофутбольному житті . Невже тепер люди приходять на футбол для того щоб знайти якісь недоліки в організації матчів ? Невже тепер люди приходять на матч рідної команди аби потім піти за 5 хвилин до матчу , зайти у інтернет та поливати брудом всю команду разом із працівниками ? Ніколи не залишав стадіо до фінального свистка , навіть якщо результат цілком зрозумілий , я залишаюсь , щоб в останній момент побачити перед трибуною Сашу Шовкоського , Гусева , Ярмоленка , Мілевского які аплодують нам з вами ... аплодують за те що ми там мерзли чи просто за те що ми там є. Я можливо і дурень , але заради такого я краще посиджу ще 5 хвилин . Сам багато критикую команду ... але це не від того що вона мені остогидла , а лише тому що серце болить від того що часом робиться на полі ... Невже ми не можемо приходити і вболівати просто ? Незважаючи ні на що ... Ні на які туалети  , турнікети і все таке інше . Я лише закликаю зосереджувати увагу саме на футболі , на арену під назвою поле , яке на нашому стадіоні ох яке гарне )

    Тому у підсумку , я хотів би відповісти для себе на питання яке я задав раніше у блозі . Можливо я раніше ходив на матчі не тільки за ради футболу ... але тепер я буду слідкувати за собою . І більше уваги буду наділяти саме грі ... Я зробив для себе висновки , маю надію що хтось прочитавши цю писанину ) зрозуміє мене і підтримає ) навіть якщо це буде лишень одна людина !

З повагою !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.11.2011, 13:54
15.11.2011, 13:54
78270 1 Westt
daris
Автор:
(daris)
Статус:
Наставник (2498 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть