Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Історія "маленької брехні" або відповідь Туляку

2011-11-18 14:31 Я ніколи б цього не писав, оскільки вважаю листування особистою справою тих, хто листується. Вже вдруге ...

Я ніколи б цього не писав, оскільки вважаю листування особистою справою тих, хто листується. Вже вдруге на сайті без мого дозволу пишуть про моє листування. Цього разу це зробив уболівальник із Тули, якому не пощастило у Харкові.

Андрію, я не винен у тому, що мій онлайн на  "спорт юа" почали викладувати через кілька днів та ще й у жахливому перекладі на "общєпонятний". Про випадок на радіо я розповів ще до того, як ми з вами почали листуватися. На жаль, на останній мій лист ви не відповіли. Тому ще раз, тепер публічно хочу запитати: Те що Щелкунов зателефонував на радіо і представився вами, - брехня чи ні? Якби він вчинив по-людськи і сказав, що я такий і такий телефоную за проханням такого-то із Тули, це було б нормально. Коли ж він обманює (а він обманював, причому як завжди глупо і невміло) то чому я мав повірити у ваше існування? Коли мені дали вашу адресу я вам написав і все пояснив. При цьому запитав, чи є те, що зробив Щелкунов, брехнею і чи можна так робити порядній людині? Ви не відповіли. Зате написали у блог про те, який я поганий. Ще раз запитую, брехати можна чи ні? Ще у дитинстві мене вчили, що той, хто бреше у малому, обмане і у великому. Тому я завжди кажу лише правду, а коли не можу сказати, мовчу.

Впевнений, що добру справу не можна будувати на брехні, навіть маленькій. Ви згодні? Тоді дайте відповідь на запитання. Якщо ви теж вважаєте, що брехня, це погано, то між нами немає протиріч. Якщо ж ви так не думаєте, то я автоматично стаю вашим опонентом. А також опонентом усіх тих, хто насправді дуже давно не ходить на стадіон і не знає що там насправді відбувається, беручи інформацію із маленької брехні (і не одної) таких як Щелкунов.

Повірте, я зовсім не хотів вилізати на перші сторінки. Так вийшло тому, що я журналіст і знаю, що на запитання слід відповідати. Тому відповідаю, а не ховаюся як дехто за мовчанкою, "ніками" чи "уболівальниками із Тули". Варто припинити обманювати і говорити відкрито, всі питання вирішуються дуже швидко.

І ще про "гостьову касу". Перед грою із "Оболонню" нам пообіцяли квитки у три гостьових сектори просто перед грою у касі біля цих секторів. Коли їх там почнуть продавати за дві години до гри, це буде нормально? Давайте пропозиції. Час ще є. Тільки пропозиції від себе, а не "за дорученням".            

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.11.2011, 14:31
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть