Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Он работает с болельщиками Динамо???жесть

2011-11-21 12:45 Николай Несенюк, глава департамента по работе с общественностью киевского "Динамо", стал главным фигурантом конфликта, разразившегося между ...

Николай Несенюк, глава департамента по работе с общественностью киевского "Динамо", стал главным фигурантом конфликта, разразившегося между клубом и "ультрас". Конфликт возник не вдруг, развивался давно, и следы его Desporter отследил с начала сезона в блоге Несенюка на сайте "Динамо Киев от Шурика".

Вот 10 избранных нами цитат из этого блога, приведенных в обратной хронологической последовательности. Перевода на русский мы решили не делать, чтобы не искажать всего блеска авторской мысли.

1. О турбизнесе: "Уявіть собі ситуацію. Група людей поїхала, наприклад, до Ялти. А там їх не поселили в готель де були місця та ще й у міліцію забрали. До кого ці люди звертатимуться за справедливістю? До адміністрації готелю, до начальника міліції, до місцевої влади, до суду, нарешті. Коли ж ці люди цього не робитимуть, а все валитимуть на турбюро із Вінниці, послугами якого вони НЕ ЗАХОТІЛИ скористатися, заявивши, що відпочиватимуть самостійно, то хто ці люди? Провокатори!"

2. О пустоте: "Чи можливо у нас щось подібне? Чи можуть наші уболівальники так само тиснути на команду, не даючи їй права грати погано? А вони у нас є?" (после матча с "Бешикташем")

3. Об эгоцентризме: "Я про те, що було після третього мяча у наші ворота. З якої такої радості ті, що "разом із командою" почали запалювати салюти і палити вогні? У мене відповідь проста. Метою походу на футбол для кількох десятків людей, що псують імідж "ультрасів" і головне, їхніх ідеологів, є, було і буде не переживання за команду, а демонстрація самих себе. Як тому алкашу все одно де напитися на весіллі чи на похоронах, так і тим, хто заховався поміж "ультрасів" все одно, що відбувається на полі аби лише покричати хором "твою мать" і повипалювати все, що принесли". (после матча с "Шахтером")

4. О безнадежности: "Це я до того, що і у старі часи, про які зараз складають легенди, у холодну пору року народ ходив на футбол масово лише у особливих випадках. Думаю, що так і буде аж доки усі футбольні матчі стануть у нас особливими. Тому що на гру "Динамо" проти "Волині" зібрати повний стадіон людей можна лише "методом Рабиновича". Воно нам треба?"

5. О евреях: "Вгадайте, скільки прийде глядачів у Києві на гру проти "Волині" за два тижні? Квитки продаватимуться за тиждень до початку. Якби ми були ізраїльтянами, то переповнений стадіон 12 жовтня вимагав би від "Динамо" покращення гри. Але ж ми не ізраїльтяни, а українці".

6. О моде: "Мені надіслали відео із файерами із Німеччини та іспанії. Подивився. Там це одноразові явища і не завжди на стадіоні. Що підтверджує мою тезу про те, що файери уходять. Ставити у приклад турків і росіян не коректно бо ми за них вищі. А Італія із своїми "ультрасами" поступово перетворила свій чемпіонат із найсильнішого у світі у самі знаєте який".

7. О манипуляциях: "Футболісти і тренери ніколи не скажуть, що вони проти уболівальників. Також вони завжди скажуть, що їм приємно чути підтримку на виїзді. Та чи означає це, що вони за "ультрасів" і ставлять їх вище решти глядачів? Типовий приклад виривання слів із контексту".

8. О лохах: "Увечері суботи показували футбол із Барселони. Мессі і компанія ганяли суперників і забивали мячі на усі смаки. На трибунах було до ста тисяч. І жодного файера за усю гру. Ну чи не лохи вон там у тій Барселоні?"

9. О целевой аудитории: "Я розумію, що за кількома десятками чи сотнями засранців, на сайті є тисячі серйозних людей, заради діалогу з якими я і завів цей блог".

10. О себе: "Звісно, що і цього разу у всьому винен Несенюк. Але той, хто має очі і вміє читати, підтвердить, що моя вина тут лише у тому, що я існую на світі і кільком особам це дуже не подобається. Тут я допомогти безсилий".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.11.2011, 12:45
Dyurdya
Автор:
(Dyurdya)
Статус:
Читатель (44 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть