Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Моя подорож до Каталонії,або "Барселона від Хуана"

2011-11-30 16:28 Я прилетів до Каталонії всього на декілька днів.Погода була сонячна.Подивитися все за такий короткий термін - ...

Я прилетів до Каталонії всього на декілька днів.Погода була сонячна.Подивитися все за такий короткий термін - не можливо.Місто архітектора Гауді просто зачаровує.На противагу Києву,який перетворюється на монстра(чого тільки стоїть ЕвроЛавра).

Звичайно,я не міг обійти стороною футбол."Еспаньйол" мене цікавив дуже мало,тільки Володимир Вайсс,який,в літку  майже став динамівцем.В мене було інша мрія-потрапити на "Ноу Камп".Здійснення цієї мрії було дуже близько.

Знайти стадіон в такому величезному місті -  завдання не з легких,без знання каталонської мови особливо.Каталонці - люди дуже горді і тому не легко йдуть на контакт на чужому "інглиші".Щось схоже на французів,які не відповідають на питання,якщо до них звертатися на їхній рідній мові.

В місті афіш не має.Напевно бережуть копійочку,чи як там в них.

З великими труднощами я дістався стадіону.Але мене чекало розчарування.Каси працювали тільки до 6-ї години ,тобто до кінця робочого дня.Не тільки я залишився без завітного "тікета"але і велика маса людей,які поверталися в  цей час  з роботи.

На екскурсію на стадіон я теж не потрапив.Не  було ясної інформації .Все було зачиненно на два замки.Тільки соворий охоронець бурмотів щось собі під ніс.

На самий матч я  потрапив завдяки знайомому журналісту.Щоб подивитися матч з комфортом:довго не стоять перед турнікетом,щоб мене не обмацували полісмени.Він провів мене завдяки власній акридитації в ложу преси.Ложа була заповненна повністю.Я був змушений дивитися матч стоячи.Редакція "Марки"була присутня в повному складі,начолі з головним редактором Артеміо Франко.Журналісти жовтих,глянцевих видання були присутні також.На своє здивування,на наступний день я майже не знайшов звіту про вчорашній матч в періодиці.

Сам матч сподобався.Команди грали добре.Отримав величезне естетичне задоволення від побаченого.Підтримка теж була гучною.Але коли фан -сектор замовкав,було чути навіть як розмовляють гравці на полі.

Інформацію про дату і початок матчу я знайшов на неофіційному сайті"Барса від Хуана",хоча на цьому сайті є посилання на офіційні структури клубу.Офіційний сайт в цей час гордо мовчав....

Перед матчем зайшов в клубний фан-магазин.Він на диво виявився відчинений.Любязні продавці відповіли на всі питання.Там продавалася стара форма "Барселони" 2008-2010 років.Футболка Мессі ще під 19 номером.Також багато чого іншого, що втратило свою актуальність

Я думаю,що повірити в це - неможливо.Але виявляється на краю Європи -це все можливо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.11.2011, 16:28
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть