Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Особистий рівень культури

2011-12-02 14:36 Всім привіт! Рівень культурно -загальних норм в країні падає.В чора ввечері розгорнулая дискусія на рахунко культури ...

Всім привіт!

Рівень культурно -загальних норм в країні падає.В чора ввечері розгорнулая дискусія на рахунко культури спілкувння на сайті.Ось -мої думки.

Розглянемо це на прикладі  пана Несенюка.

Звичайно ставлення до нього -неоднозначне.Всім зрозуміло,хто ходить на стадіон,що данний пан,явно не справляється з покладенними на нього обов"язками.В мене особисто є дуже багато питань ,на які я, напевно, ніколи не отримую відповідь.Головний критерій роботи Несенюка -кількість глядачів на стадіоні.А він останнім часом зовсім не радує

 Критика -це насамперед шлях вдосконалення,і викорінення проблеми,а не переведення її на особистості.Свої наріканя потрібно аргументувати в розповідях,що ВАс не задовільняє .ЦЕ яскраво довели ультрас.Після подій в Харкові дуже багато хто зрозумів,що жартувати з ультрас не потрібно.

Але багато хто на данному ресурсі дозволяє собі звертатися до Несенюка на ти.Зовсім до не знайомої людини.Напевно вважають,що  він - їх одноліток.Микола Несенюк -людина сивочола,незважаючи на це,його називають-Колею.

Люди які це пишуть мене не дивують.Для цього багато розуму непотрібно.Мене дивує позиція адмінів які дозволили зробити таку поведінку можливою.Промінявши здоровий глузд на довгу рекламну гривню,яку приносять кількість відвідувачів.

Тенденіції тотожні з всім відомим сайтом з Донецька.Який на прикладі своїх старших ТВ-братів переступив всі розумні норми."

Беріть приклад з СаШо,який завжли перд початком матчу знімає рукавиці для рукостискання.Дуже багато його колег голкіперів не роблять цього.Дехто навіть не знімає зимові рукавиці

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.12.2011, 14:36
02.12.2011, 14:36
80402 0
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть