Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Несенюк

2011-12-04 15:30 Україна у зимовому спорті стрімко наближається до рівня Ефіопії Минулого тижня зимовий спортивний сезон увійшов у ...

Україна у зимовому спорті стрімко наближається до рівня Ефіопії

Минулого тижня зимовий спортивний сезон увійшов у свою повну програму. Стартували змагання лижників, гірськолижників, ковзанярів, саночників, стрибунів із трампліна, бобслеїстів, біатлоністів. Хокеїсти та фігуристи розпочали свій сезон ще раніше.

Сідай біля телевізора і спокійно насолоджуйся. Спокійно, бо уболівати немає за кого. Українців серед учасників усіх міжнародних змагань із зимових видів спорту або немає взагалі, а там, де є, то інколи думаєш, що краще б не було. Очі болять вишукувати наших лижників у восьмому десятку фінішних протоколів.

Цікаво, що з кожним роком становище щораз гіршає. Україна у зимовому спорті стрімко наближається до рівня Ефіопії, представника якої радо вітають на світових лижних чемпіонатах і навіть не збираються сприймати як суперника. Причини відомі. Торік довелося побувати на головній нашій лижно-біатлонній базі в Чернігові. У якій-небудь Австрії така база — в кожному селі.

Вихід один — вибороти право на проведення в Україні зимових Олімпійських ігор. Я серйозно. Досвід футбольного чемпіонату Європи показав, що іншого способу звести в Україні сучасні спортивні об'єкти немає. Коли нам дадуть зимову Олімпіаду, влада країни просто вимушена буде побудувати і трампліни, і ковзанки, і санні траси, і усе інше. Причому за найвищими світовими стандартами. Коли це все в нас з'явиться, українським спортсменам буде нарешті де тренуватися. Бо щось не віриться, щоб столичний менеджер на гірському відпочинку захотів би після обіду стрибнути з трампліна чи проїхатися на спортивних санях.

Значить, дістанеться це все нашим спортсменам. До того ж і міжнародні змагання на олімпійських об'єктах будуть після Ігор регулярними.

Отака виходить оптимістична картина. Щоправда, буде це, якщо буде взагалі, не за рік, не за два і не за три. Головне — зберегти до тих часів здоров'я. Щоб від усього серця вболівати за наших. А куди те здоров'я подінеться? Принаймні цієї зими, а швидше за все й у кілька наступних, переживати нам у зимовому спорті практично не буде за кого.

 

Pp
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/mikola-nesenyuk/_ukrajina-u-zimovomu-sporti-strimko-nablizhaetsya-do-rivnya-efiopiji/412646">Gazeta.ua</a>

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.12.2011, 15:30
04.12.2011, 15:30
80655 2 MMK_VETL, samogonshik
peresmeshnik
Автор:
(peresmeshnik)
Статус:
Опытный писатель (258 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть