Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не можу вже терпіти.

2011-12-06 10:48 Я виріс на перемогах Динамо, вболіваю за команду вже 14 років. Бачів перемоги і празки. Але ...

Я виріс на перемогах Динамо, вболіваю за команду вже 14 років. Бачів перемоги і празки. Але такого відчутя небуло навіть при Демяненку.  Чому потрібно змінювати ЮрПалича?

1. Невиконав завдання Вивести команду в груповий раунд ЛЧ-- програвши за всіма статями Рубіну. (Давайте вспомнемо що за аналогічний виліт від Туна був звільнений Буряк а за поразку в першому матчі з Трабзонсором також "пішов" Михалініченко.)

 2. Вибачте мене але шансів на Єврокубкову Весну немає. Тому сьомін невиконав другого завданя виходу з групи ЛЄ. (команда яка ставе собі за ціль грати в ЛЧ повина БЕЗ проблем виходити з групи ЛЄ. Чи ми вже неставем собі за ціль грати в ЛЧ?)

3. Виліт з Куб. Укр. від свого найпринципованішого суперника шахтаря та ще й дома. Причому Будулай тактично повніст'ю переграв сьоміна.

4. команда грає бий біжи,  ЛИШЕ в двох матчах в цьому сезоні з Зорею 6:1 та з Дніпром 0:4 команда показала пристойну гру. в Лізі Європи команда лише дома  грала в більш атакуючий футбол на виїзді грають на ВІДБІЙ і це з суперниками (Сток, Бешик, Макабі)  Цікаво як ми гратимемо з Барсою, Реалом, МЮ, Баварією, Міланом? адже наша цільЛЧ?

5. Сьомін це хороший тренер для Ворскли, МД, Таврії але не для Динамо.

6. Головна проблема нинішнього тренера ДК це відсутність тактики (вона є але лише одна), невміня команди перестроюватись по ходу гри, нема психології ПЕРЕМОЖЦЯ. Ось останій матч в ЛЄ проти Стока Динамо замісьть того щоб відкривши рахунок продовжувати нагнітати обстановку і вести гру команда відала ініціативу і почала грати на відбій ТАК ГРАЮТЬ ЛИШЕ АУСАЙДЕРИ УКРАЇНСЬКОГО ЧЕМПІОНАТУ.

Ми опустили планку команди якщо раніше в нас була мета ЛЧ  то зараз навіть з групи ЛЄ вийти неможем  Думаю час пригласити іноземного спеціаліста  (не СНД)  або довірить тренерське крісло Лужному або Михалініченку.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.12.2011, 10:48
PAVLOUK
Автор:
(PAVLOUK)
Статус:
Начинающий писатель (131 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть