Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Акції ультрас "Динамо" у листопаді

2011-12-13 15:14 На продовження блогу http://dynamo.kiev.ua/user/wbc/81684.html - трохи інформації про різні акції, що вже були проведені ультрас "Динамо" Київ.

На продовження блогу http://dynamo.kiev.ua/user/wbc/81684.html - трохи інформації про різні акції, що вже були проведені ультрас "Динамо" Київ.

Листопад виявився багатим на події для руху фанатів «Динамо». Цікаво було як на трибунах, так і поза ними. Проте, активна молодь з-поміж ультрас «Динамо» живе не тільки футболом, та тим що його оточує.

Багатьом киянам небайдужа доля рідного міста. Проте переважна більшість нічого не робить, аби змінити її на краще. Тож суботнього ранку, кілька фанатів «Динамо» вирішили почистити від сміття берег озера Лебединого, що знаходиться між станціями метро «Харківська» та «Позняки».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нажаль, ця місцевість, як і безліч інших зелених зон нашого міста, перетворилась з місця відпочинку на звалище сміття і всякого непотрібу.

Краєвид лише здалеку здавався чистим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зблизька він виглядав ось так

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тож, озброївшись пакетами для сміття та рукавичками, кияни вступили в бій з пластиковими та скляними пляшками, вживаними бульбуляторами, пачками з-під цигарок та рештою «наслідків відпочинку людини».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Результатом «бойових дій» стали вщент заповнені 24 пакети для сміття, ємністю по 160 літрів кожен. І це  лишень з однієї ділянки берегу!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приємного футбольного присмаку акції додало те, що сміттєві пакети були «прикрашені» емблемою одного київського клубу, який в більшості киян асоціюється саме з брудом та непотрібом. Щож, навіть під час екологічних акцій фанати лишаються фанатами.

Особливо слід відзначити те, що хлопці зробили все власними силами та за власної ініціативи. Без будь якого примусу, вказівки, чи «організації масового заходу». Адже корисна для міста дія - не менш вагоміша, ніж його  прославляння на трибунах та поза ними.

Кияни, бережіть рідне місто!

Ще кілька  акцій провела інша ініціативна група киян. Це вже не перша  така подія в житті динамівців, але її не можна обійти осторонь.

Відвідини дитячих будинків стають все більш актуальними для фанатських рухів, і не лише в Україні. Адже в той час, коли держава пропонує молоді цигарки та бухло замість освіти та спорту, небайдужі до майбутнього нації відвідувачі «найнебезпечніших» трибун стадіонів намагаються всіми силами виховувати молодь у правильному напрямку. Такого  виховання та підтримки, значною мірою, потребують ті з дітлахів, хто позбавлений нормальної батьківської опіки та догляду.

Тож одного листопадового дня до дитячого будинку «Горобинка», що у Васильківському районі Київської області, поїхала група фанатів «Динамо».

Це невеликий будинок, в якому проживають 26 дітей, віком від 4 до 16 років. Переважно це діти, чиї батьки знаходяться в реабілітаційних центрах для наркоманів та алкоголіків, та діти-сироти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звичайно, в гості кияни прибули не з порожніми руками - подарунків та іграшок для дітей привезли вдосталь.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проте, як це часто буває - найголовнішим для дітей у сиротинцях є звичайне спілкування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Протягом листопада кияни двічі відвідали це дитячий будинок. Під час другої подорожі до фанатів приєднався тренер «Динамо-2»  Андрій Гусин, якій подарував дітлахам футбольний м'яч та разом з іншими хлопцями зіграв з ними у футбол на невеликому майданчику на території сиротинця. Також фанати передали дитячому будинку необхідні ліки й подарували атрибутику «Динамо», а ще - пригостили піццею.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хочемо зазначити, що такі акції не є одноразовими  - цей дитячий будинок і надалі будуть регулярно відвідувати фанати «Динамо» - тож кожен може посприяти добрій і корисній справі.

Підготовлено за матеріалами http://www.wbc.kiev.ua/forum/

Усі бажаючі долучитися до акцій фанатів «Динамо», можуть звертатися до відповідних тем на форумі http://www.wbc.kiev.ua/forum/

Для допомоги дитячому будинку існує окремий розділ - http://www.wbc.kiev.ua/gorobynka.php

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.12.2011, 15:14

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть