Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Как бы палку-то не перегнуть?

2011-12-15 15:43 Останнім часом в могутньому потоці критики Євгена Хачеріді намітився новий тренд. Деякі коментатори починають запитувати а ...

Останнім часом в могутньому потоці критики Євгена Хачеріді намітився новий тренд. Деякі коментатори починають запитувати а чого це, мовляв, критикуючи Хачеріді, всі мовчать з приводу Алмейди. Він же, сякий-такий, теж зганьбив себе, підвівши команду, з нього все і почалося, на палю його, утопити, розстріляти і т.д.

Аж ніяк не стаючи на бік Хачеріді, все ж таки хотілось би сказати кілька слів критикам:

А ви не боїтесь, що в наступному, наприклад, сезоні при загрозі виходу гравця суперника один на один наші захисники будуть боязко супроводжувати його аж до самих воріт, навіть не намагаючись жорстко йому протидіяти? Або просто імітувати шалену з ним боротьбу.

А то, не дай бог, ще зачепиш його ненароком, отримаєш червону за фол останньої надії, осуд від вболівальників, штраф від президента, по ребрах від партнерів по команді і т.п.... Воно йому треба?! Краще пробігтися поруч, насолодитися технікою форварда суперників, помилуватися тим як він забиває гол твоїй команді.... Зате ребра і гроші цілі!

Я звичайно перебільшую трохи, але ж так дійсно далеко можна зайти. Хачеріді це Хачеріді - тут без питань, а Алмейда то тут до чого? В його ситуаціїї фол був якраз абсолютно виправданим - це вам будь який футболіст скаже.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.12.2011, 15:43
15.12.2011, 15:43
82089 1 rinoff
basmach
Автор:
(basmach)
Статус:
Опытный писатель (275 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть