Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто поверне в Динамо мужиків?

2011-12-15 17:31 "Как низко пал уровень «породы», футбольной и мужской, игроков «Динамо»?" Це питання задав Шурік до Віктора ...

"Как низко пал уровень «породы», футбольной и мужской, игроков «Динамо»?" Це питання задав Шурік до Віктора Чанова! давно я шукав подібне визначення в моїй голові, щоб зрозуміти що в сьогоднішому Динамо не так, і умови на порядок кращі і все їм дають, а вони ні як не хочуть грати і все, мо хто зглазив!?Авоно он шо.

 І справді куди ділися мужики з футбольног поля! Те славне Динамо,не тільки при ВВЛ, а й при інших тренерах відрізнялося від нинішньог характером, він був у тієї команди, гравці билися, гризлися за кожний момент, кожен кусочок поля, це при тому що умови гри були в рази складнішими, ніяких мега сучасних полів і стадіонів, бутс супур-пупер ,лише віра в серці і за спиною команда, де кожний розумів свою відповідальність за всю команду! не було сучасного піжонства, вальяжності, відкритого похуїзму(який присутній у багатьох легіонерів і на жаль не лише в них!)

Не треба було їм мотивації, хто взагалі це придумав , яка в жопу мотивація, уявіть приходиш на роботу і нічого неробиш, приходить шеф і починає тобі вставляти по повній, а ти йому: "та ну не те, треба шось інше мені сказать , а то не вдохновляє, не хочеться шось робить" І який би ти не був талант, тебе пошлють на*уй! А тут бач наші хлопчики не налаштувались на гру, бідненькі, ну нічого наступного разу вийде. Ніхера не вийде таких розпиз*їв треба гнать з команди, а якщо таке собі тренер дозволяє, то і його в мішок і з моста(Леоненко іноді дуже правий!)

Отже вся проблема у відсутності того самого  легендарного ДИНАМІВСЬКОГО ДУХУ , і в тому що ми дозволяємо своїм гравцям вести себе по бабськи(шо наші футболісто голосно кричать і симулюють, шо баби)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.12.2011, 17:31
fratrys
Автор:
(fratrys)
Статус:
Начинающий писатель (104 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть