Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хіба ми всі не заслуговуєм на подяку?

2011-12-25 12:59 Я особисто,відвідав 80% домашніх матчів  за участю "Динамо" в цьому сезоні.Також,два гостьових з "Арсом" і "Оболонью".Я ...
Я особисто,відвідав 80% домашніх матчів  за участю "Динамо" в цьому сезоні.Також,два гостьових з "Арсом" і "Оболонью".Я витрачав,свої,чесно заробленні гроші,час про що,не шкодую ні на хвилину.Я намагався підтримувати команду  в всі важких періодах  в цьому сезоні.Мені не потрібно ніяких особистих девідендів.Я сам вибрав цей шлях.

На кожний домашній матч ,незважаючи на сніг,дощ,вітер,результат,гру,сектори ультрас  -запоненні.Вони підтримують команду в всіх її станах.Якби не вони на стадіоні була б чутна розмова між гравцями.

З заздрістю переглядаю відео в інтернеті,де гравці "Кривбаса" разом з вболівальниками зібралися,після закінчення сезону в одному кафе.Гравці подякували за підтриму вболівальникам.Відповіли на всі запитання,хоча,і живого спілкування було б  досить.Більшість гравців "Кривбасу" є арендованими,майже ніхто з футболістів не мешкає  Кривому Розі,більшість в Дніпропетровську.Але вони знайшли час для подяки фанатам.

Граці "Ювентуса" записали новорічне привітання для вболівальників.Записали пісню,яку виконали всією командою.

Чим гірші ми?Ми отримали сухе привітання  прес-служби клубу від Ігоря Суркіса.Олег Гусєв подякував нам банером.А де інші?Я все розумію,що був важкий сезон.всі втомилися,але хіба було важко записати новорічне привітання,та подяку за підтриму протягом сезону?

Дивно,що потім ображаються на півпустий стадіон

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.12.2011, 12:59
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть