Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Київ --життя і надії!

2011-12-29 21:06 Пройшов час, голова почала думати тверезо --- не слід взагалі зараз "гнати" на Хачеріді ---йому вже ...

Пройшов час, голова почала думати тверезо --- не слід взагалі зараз "гнати" на Хачеріді ---йому вже і так дісталось! Цей випадок навпаки може позитивно вплинути на команду!

!! Хоч щось їх об"єдноло))-- всі ж були проти Хачіка!Просто всі мають зрозуміти, що треба бути всім разом, боротись в кожному матчі, підтримувати один -одного!Грати і страхувати когось на полі--якщо буде колектив, то все це з"явиться!!! У нас великий потенціал---просто гравці не розуміють, що не лише в грошах справа, а і в колективі---не в ДК Динамо(що ми так любимо) --а в команді-в колективі!!!Якщо вони зрозуміють один одного, зможуть віддати частину себе , за свого колегу--то тоді Ми будем постійно в Лізі чемпіонів --і бразильська техніка не зрівняється з нашим духом!!! Ми сильні!!! Дуже сильні--- не слід лінуватися, треба просто це відчути!!!! Шкода, що тренер сам цього не відчуває --- як він тоді може щось хороше побудувати!?!? Він не розуміє реалій сучасного футболу, підхід до гравців має бути зовсім іншим!!!! Але, відмічу, гравці завжди повині слухати тренера -і довіряти йому на всі сто--усі, без винятку---якщо цього не має----слід не міняти гравців!!!!! Слід міняти тренера!!! Важко нашим мажорам знайти авторитета, бо їх зарплатні значно вищі тих, що Суркіс платить тренерам! Але, на рахунок цього слід задуматись!!! Авторитетом не кожен може бути -- але його слід знайти!!! Я надіюсь, що рано чи пізно наше ДК знайде СВОГО авторитета!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.12.2011, 21:06
29.12.2011, 21:06
83569 4 max36, sgi, tayson, lemf
Oler
Автор:
(Oler)
Статус:
Эксперт (13635 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть