Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ахметов не може потрапити до США

2012-01-05 11:57 Весною був в Юзовкі.Багато спілкувався з місцевими аборигенами.Звичайно, люди там- специфічні.Більшість розмов, звичайно, йшла про футбол.Про ...

Весною був в Юзовкі.Багато спілкувався з місцевими аборигенами.Звичайно, люди там- специфічні.Більшість розмов, звичайно, йшла про футбол.Про "Шахтар" вони розмовляють мало,в основному про "Динамо".Говорять,який поганий - наш клуб,які погані брати Суркіси,і як вони заважають їм жить.ЦЕ мене не здивувало,на цьому дехто зробив собі карєру.

 

 

Поки в "Динамо" є призидентом Ігор Михайлович Суркіс ви будете деградувати.Я не знаю.Якщо порівнювати з тим періодом,в незалежній Україні,коли клуб ще не належав Суркісам,то порівняння буде не в сторону перших.

Говорячи про свою рідну команду,вони обмежуються кількома фразами на кштал-"Сподіваємося на розум  і мудрість РЛА".Ну звичайно,багато думати їм не можна.Пропагандою займається сам Гітлер.

Знайшов на сторінках англомовного видання "Kyiv Post "інформацію,що Ринат Леонідович не може отримати візу до США.Потім,знайов посилання на "УП":http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/23/6859941/.Невже,така розумна і мудра людина не може вдихнути повітря свободи.

P.S.

Ввечері прогулюючись по центральній частині міста не побачив жодної меморіальної дошки.Знаєте як в Києві,Одесі,Львові,Житомирі в інших культурних містах.Тут жив відомий композитор ,тут народився відомий поет,тут працював відомий інженер.Спіймав себе на думці,що я не знаю ніякого видатного діяча з Донецька окрім Стуса.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.01.2012, 11:57
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть