Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Джордан Родоський: майбутня зірка Шотландії

2012-01-07 17:16 На англійській мові назва острову Родос звучить як Rhodes. Таке ж прізвище має і головний бомбардир ...

На англійській мові назва острову Родос звучить як Rhodes. Таке ж прізвище має і головний бомбардир скромного (по теперішніх мірках) англійського "Хаддерсфілду" Джордан Роудз. Попри те, що клуб виступає в NPower League 1 - третьому по силі англійському дивізіоні, Роудз змусив заговорити про себе всю футбольну спільноту Англії.

Причина тому - феноменальна ррезультативність цього хлопця.

У Європі бомбардир форвард вважається гравцем топ-класу якщо забиває 15-20 голів за сезон. Якщо ти забиваєш бльше 20 - ти вже зірка. Звичайно Лізі 1 далеко до рівня чемпіонатів Топ-5, але все-ж і тут треба мати великий талант, щоб забити 25 голів. Ні, не за сезон. За пів-сезону!!!

Джордан, який виступає за "Хаддерсфілд" вже третій сезон, одразу ж став лідером атак команди, забивши за попередні два сезони разом 35 голів. Проте цього сезону, хлопця просто прорвало: в 21 одному матчі він вже забив 25 голів. Це два  дублі, два хет-трики, по одному "каре" і "покеру". Кульмінацією став вчорашній матч проти "Вікомбу", коли Роудз власне і зробив "покер" забивши 5 голів.

Ще цікавіше це стає, коли врахувати, що хлопцеві лише за місяць: 5 лютого виповниться 22 роки. Тим не менше, його талант вже помітили на рівні збірних. Англієць за походженням і місцем народження, він є сином Енді Роудза - колишнього голкіпера шотландських клубів "Данфармлейн", "Сент-Джонстон" і "Ейдріоніенс". Сімя залишилася в Шотландії і згодом Джордан грав за молодіжну збірну Шотландії де став кращим бомбардиром всіх часів. Талант хлопця був помічений і тренерський штаб зібрної Шотландії запропонував йому виступи за національну команду. Джордан погодився і 11 листопада 2011 р. на 87-й хвилині матчу проти Кіпру, замінивши Джеймі Меккі він дебютував за "горців".

У Роудза наразі діючий контракт з "Хаддерсфілдом" до 2015 р. Колишні триразові чемпіони Англії початку минулого століття зараз боряться за вихід в Чемпіоншип, але вже очевидно, що він переріс рівень своєї команди. Чутки звязують його з "Лідсом", але можливо ми незабаром побачимо його в Премєр-лізі.  Принаймні увагу до себе Роудз уже привернув.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.01.2012, 17:16
Korwin777
Автор:
(Korwin777)
Статус:
Читатель (30 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 2 : 0   23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть