Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ворог Євро 2012

2012-01-10 12:04 До Євро 2012 залишилося  менше ніж півроку.Але чомусь загальної ейфорії не має.Це, напевно, буде тільки другий ...

До Євро 2012 залишилося  менше ніж півроку.Але чомусь загальної ейфорії не має.Це, напевно, буде тільки другий іміджевий  футбольний турнір за весь час після ЧС в  ПАР,тобто одна з  країн не отримає ніякої фінансової вигоди,а тільки покращить свій імідж(в ПАР створення туристичного іміджу).В Україні  90 % людей живуть бідно.Невже нам потрібна така реклама?Звичайно,з ящика кажуть  про протилежні речі.

Є друзі Євро,я ,напевно,- ворог Євро.З самого початку я був проти проведення цього турніру в Україні.Повністю солідарний з Денисом Боснком:"Тому у мене страх перед Євро. І я із самого початку був проти його проведення. Ми просто ще дуже далекі від європейського футболу, їхніх стандартів. У нас усе буде на хабарях, на відкатах. У головах у наших людей ще дуже багато "совка"."

Наскільки,я можу зрозуміти футбольні форуми -це насамперед економічна вигода для країни організатора.Інвестори вкладають гроші в економіку країни де проводятиться фінальна частина,тобто за свій рахунок будують готелі,ресторани,кафе,аеропорти,тд.,і вони впевнені,що вони відібють свої гроші,а інфраструктура залишиться в країні назавжди.

В нас країна за державні гроші будує все.За податки  ми побудували приватний стадіон Ярославському.Звичайно,сам він цього зробити не міг,хоча реконструкція стадіону "Металіст" розпочалася ще до виграшу права на проведення Євро 12.Ми всі з Вами за величезною ціною,яка перевищує собівартість побудувала бетонного монстра НСК "Олімпійський".За даними "УП"дивовижним чином тендер(якщо він відбувався)вигравала одна фірма(http://www.pravda.com.ua/articles/2011/06/30/6344079/,http://www.pravda.com.ua/articles/2011/01/17/5796400/, http://www.pravda.com.ua/articles/2010/12/6/5648714/  )   яка не має навіть офісу в Києві заснована юристом Бориса Колеснікова).Дивитися футбол на оновленому стадіоні   так і залишилося не зручно.Залишилися "мертві"місця з якийх майже нічого не видно.

Можливо хтось їздив дорогою Київ -Чоп(в напрямку Житомира) я думаю,що можна почути дуже багато нового про тих хто затіяв таку реконструкцію в зимовий час.В мене дома завжди працює "канал 24",так там майже кожного для показують про страшні аварії завдяки будівельним роботам.

 

"Літні Олімпійські ігри 1992 року, які відбулися в Барселоні, залишили після себе практично нове місто. Замість промзони в каталонському мегаполісі виникли багатокілометрові пляжі, що дали поштовх для розвитку всього узбережжя, а "олімпійське селище" стало новим житловим районом.

Це - вдалий приклад проведення одного з найбільших спортивних форумів у великому мегаполісі.

Водночас вже зараз можна прогнозувати, що Київ, де відбудеться фінал чемпіонату Європи з футболу, втратив свій шанс на оновлення та розвиток, поштовхом до якого могло стати Євро-2012 ".-"УП"

 Прикладів можна наводити ще багато.Але проблема в іншому,якщо вже робили це футбольне св"ято за державні гроші,то чому простий народ залишиться спостерігачем на цьому св"яті футболу?

Особисто я не маю матеріальної можливості підтримувати національну збірну України.Я також, не маю можливості дивитися футбольні трансляції,бо в мене не має ТРК"Україна"з всіма його сателітами.Все просто,як голосуання за коментаторів Євро,вже всі знають що це будуть: Вацко,Столярчук,навіщо витрачти наш час.

Я думаю,залишити країну на час проведення Євро 2012.

Я сподіваюся,що з зимовою  Олімпіадою нас пронесе

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.01.2012, 12:04
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть