Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Презентація Адміра Мехмеді

2012-01-10 23:52 Чому на таку складову,як презентація нових футболістів  в "Динамо" ніхто не звертає уваги?Далеко ходити не потрібно.Пригадайте,як ...

Чому на таку складову,як презентація нових футболістів  в "Динамо" ніхто не звертає уваги?Далеко ходити не потрібно.Пригадайте,як в літку презентували Брауна і Аруну."Динамо" проводило відкрите тренування на своєму стадіоні,народу було вдосталь.Всі тільки шукали на полі Лукмана,щоб подивитися що він може.

Невже,не можна було організувати окремий вихід нового гравця на поле, з окремим оголошення призвіща,щоб він повибивам м"яч.Так як -це заведенно в всьому футбольному світ від "МЮ" до "Болтона".Щоб відрзу були футболки з номером новачка,щоб не шукали їх по переходах.

Нічого вигадувати не потрібно,потрібно тільки все  правильно організувать.

Несенюк вже звільнений.тому кивати в його сторону вже не можна.Олексій Михайлович Семененко проведіть все на належному рівні.Я знаю,Ви можете.Я впевнений,народ вас підтримає!

 Я сподіваюся,що новачки ще будуть,тому можливий комплексний підхід.Можна трохи зачекати з часом.Але зараз зима і бачити гру улюбленої команди ми не можемо,до весни так точно.Тому створіть зайвий позитивний інформаційний повод про "Динамо".Я думаю,він не завадить.

P.S,Також не потрібно кивати на убогість стадіону "Динамо" вже є  вже НСК "Олімпійський.

P.S .2Шановний Департамен по роботі з болівальниками,коли будете організовувати не забудьте,що мені ваші старі клубні журнали не потрібні,вони вже в мене є.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.01.2012, 23:52
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть