Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Топ-6 гравців, які вже не матимуть шансу стати чемпіонами світу

2012-02-04 00:18 6.Мартін ПАЛЕРМО, нападник, Аргентина, 1973 р.н. (брав участь у 1 Чемпіонат Світу, найвище досягнення – чверть ...


6.Мартін ПАЛЕРМО, нападник, Аргентина, 1973 р.н. (брав участь у 1 Чемпіонат Світу, найвище досягнення – чверть фіналіст у 2010 рр.)

Кар’єру цього видатного аргентинського нападника в збірній, зламав матч на Кубку Америки 1999 р., коли він не зумів реалізувати одразу три пенальті. Проте кумир фанатів «Боки Хуніорз» і екс-гравець «Естудіантесу», «Вільяреалу», «Бетісу» та «Алавесу» отримав шанс повернутися до збірної завдяки відомому своїми екстраординарними рішеннями Дієго Марадоні.

Багато в чому завдяки його зусиллям Аргентина потрапила на Мундіаль в ПАР, а в матчі фінальної частини з Грецією він нарешті, в 37 років дебютував на Чемпіонатах Світу і відзначився забитим голом, виправдавши довіру Марадони. Проте ще одне досягнення – перемога на Чемпіонаті Світу, йому все ж не підкорилася.

Шанси виграти наступний Мундіаль:  1% - Палермо у 2014 р. буде 41 рік, і очевидно, що 1 матч і 1 гол на Мундіалі-2010 так і залишиться єдиним в його кар’єрі.. Навряд чи до того часу він продовжуватиме кар’єру футболіста, як і Марадона – кар’єру тренера збірної Аргентини. Але якщо Марадона залишиться, то можливо він знову зробить ставку на Палермо – зрештою, він забив в ПАР більше за самого Лео Мессі!

 

5.Антоніо ДІ НАТАЛЕ,  нападник, Італія, 1977 р.н. (брав участь у 1 Чемпіонаті Світу, найвище досягнення – учасник групової стадії 2010 рр.)

Антоніо став кращим бомбардиром Серії А сезону 2009/2010 рр. і Марчелло Ліппі дав йому шанс проявити себе на Мундіалі. Для гравця «Удінезе», кар’єра якого пройшла у не надто відомих клубах, таких як «Емполі», «Іперцола», «Варезе» і «Віареджо» в 33 роки це був шанс здобути найвищу вершину в кар’єрі. Але «Скуадра Адзурра», незважаючи на всі старання Ді Натале який в трьох матчах в ПАР відзначився одним забитим голом, так і не змогла пройти групову стадію.

Шанси виграти наступний Мундіаль:  1% - кар’єра Ді Натале вже давно пройшла свій пік, а ця збірна Італії мабуть скоро переживе зміну поколінь, після якої він вже не матиме місця у збірній і у 2014 р., 37-річний тоді Антоніо спостерігатиме за грою «Скуадри» в Бразилії по телевізору. Але з тою грою, яку показали молодші за нього збірники Італії в ПАР, мінімальні шанси в Ді Натале є.


4.Ніколя АНЕЛЬКА,  нападник, Франція, 1979 р.н. (брав участь у 1 Чемпіонаті Світу, найвище досягнення – учасник групової стадії 2010 рр.)

Чи не найскандальніший гравець Мундіалю в ПАР-2010, завжди славився своїм непростим характером. Саме тому, за свою довгу і досить багату кар’єру в «Челсі», а також в «ПСЖ», «Арсеналі», «Реалі», «Ліверпулі», «Манчестер Сіті», «Фенербахче» і «Болтоні», мегаталановитий Ніколя лише одного разу брав участь в Чемпіонатах Світу. В ПАР він підвів всю команду і втратив свій єдиний шанс отримати золоту медаль чемпіона світу, зігравши лише в двох матчах.

Шанси виграти наступний Мундіаль:  3% - у Франції всі неодноразово повторили, що Анелька в збірній не місце і зробили його поруч з Доменеком, головним винуватцем провалу збірної в ПАР. Тому в свої 35 років, Ніколя має показувати у 2014 р. справді феноменальну гру, щоб йому пробачили і дали ще один шанс. Або просто очолити збірну і стати граючим тренером.


3.Френк ЛЕМПАРД,  півзахисник, Англія, 1978 р.н. (брав участь у 2-х Чемпіонатах Світу, найвище досягнення – чвертьфіналіст у 2002 і 2006 р.)

Один з кращих півзахисників сучасного футболу, очевидно мав  в ПАР свій останній шанс виграти Чемпіонат Світу. І справді, це покоління збірної Англії, з Террі, Джерардом, Лемпардом, Руні було одним з фаворитів Мундіалю, але всі бачили чим  це все закінчилося. Незарахований гол «Лемпса» в одній восьмій, став жирною крапкою в цьому. Тепер жива легенда «Челсі» і екс-гравець «Вест Хему» і «Суонсі», який провів 10 матчів на Чемпіонатах Світу, мабуть може розраховувати лише на Євро-2012.

Шанси виграти наступний Мундіаль:  15% - якщо Лемпард буде продовжувати виступати на тому ж рівні, то можна припустити, що і в 36 років, він буде потрібний збірній на Мундіалі-2014. Але шанси на те, що він до цього часу завершить кар’єру, принаймні в збірній, виглядають значно вищими.


2.Хуан-Себастьян ВЕРОН,  півзахисник, Аргентина, 1975 р.н. (брав участь у 3-х Чемпіонатах Світу, найвище досягнення – чвертьфіналіст у 1998 і 2010 р.)

«Відьмак», як його називають в Аргентині, мав довгу і визначну кар’єру встигнувши повиступати за  «Боку Хуніорз», «Сампдорію», «Парму», «Лаціо», «МЮ», «Челсі», «Інтер» та повернутися догравати у рідний «Естудіантес», вигравши при цьому цілу купу трофеїв. Проте Чемпіонат світу так і не скорився живій легенді аргентинського футболу, незважаючи на те. Що його партнерами були зірки різних поколін аргентинського футболу – від Батістути, Ортеги і Сімеоне до Мессі, Тевеса і Маскерано. Проте зігравши 11 матчів, і не забивши при цьому жодного голу, він так і не зіграв в найважливішому – в фіналі.

Шанси виграти наступний Мундіаль:  3% - якщо Верон до того часу виступатиме, а Марадона тренуватиме збірну, цілком можливо, що дон Дієго вирішить, що 39-річний (станом на 2014 р.) «Відьмак» ще згодиться його збірній. А загалом шанси мізерні. Можна припустити, що Верон зуміє начаклувати щось – на теж він і «Відьмак»!

 

1. Мірослав КЛОЗЕ, нападник, Німеччина, 1978 р.н. (брав участь у 3-х Чемпіонатах Світу, найвище досягнення – фіналіст у 2002 р.)

Ветеран і легенда німецької збірної, брав участь у 3 Мундіалях, протягом яких він зіграв 19 матчів і забив 14 голів. Проте вершина так і не підкорилася «Міро» - нападник «Баварії» і екс-форвард «Кайзерслаутерну» і «Вердера» лише раз зіграв у фіналі (Японія-Корея-2002) і двічі зупинявся на стадіях півфіналів (Німеччина-2006, ПАР-2002). Проте своє ім’я в історію Чемпіонатів Світу він вписав назавжди – більше за нього, у фінальних турнірах, забивав тільки бразилець Роналдо.

Шанси виграти наступний Мундіаль:  15% - Клозе вже давно не виблискує на клубному рівні, однак його гра за збірну завжди надрезультативна – 51 гол в 101 матчі. Якщо він продовжить в цьому ж дусі, а ця збірна Німеччини прогресуватиме, у «Міро» залишаються шанси перемогти через чотири роки на Чемпіонаті Світу в Бразилії, коли йому вже буде 36 років. І мету побити рекорд Роналдо ніхто не відміняв.


-->-->
-->-->

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.02.2012, 00:18
Korwin777
Автор:
(Korwin777)
Статус:
Читатель (30 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус 0 : 0   19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Атлетик Гранада - : - 19 апреля 22:00
Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть