Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Станція метро "Динамо" Київ

2012-02-05 10:59 В великих містах метрополітен є найдешевшим та найзручнішим видом транспорту.За статистикою києвською підземкою,за добу,користується більше мільйона ...

В великих містах метрополітен є найдешевшим та найзручнішим видом транспорту.За статистикою києвською підземкою,за добу,користується більше мільйона чоловік.

Як відомо,"Динамо" з весни всі домашні матчі буде проводити на НСК "Олімпійському".Найзручніша станція метро для вболівальників - "Олімпійська".

 

Лінією метрополітену де знаходиться данна станція користується дуже багато людей:житлові масиви Теремки -1,та Теремки -2,гуртожитки та навчальні корпуси Київського університету,гуртожитки Харчового університету,Аграрний,приміські  поселення які знаходяться вздовж одеської траси, по яких кожного ранку їхдять до столиці на роботу- Васильків,Біла Церква,тощо.Не скористатися такою можливітю буде просто не правельно.

Зовнішння поліграфічна реклама - не ефективна.Я не думаю,що багато людей звертають на неї увагу.Відео реклам теж- особливо не ефективна.Найкраще і найефективніше - аудіо -реклама((аудіо-оголошення)всі слідкують за  оголошеннями щоб не проїхати свою станцію).Я думаю,що було б просто чудово,якби,хоча б в день матчу зупинку станція метро "Олімпійська" оголошував хтось з динамівських гравців,при цьому він би запрошував пасажирів відвідати матч.

Кандидатів - багато:починаючи від Шеви,Шови (в якого мама вчителька української мови та літератури),закінчуючи Бетао та Вукоєвичем.

Схожу процедуру можна проводити на станції "Палац Спорту",яка є пересадочна,там є плазми і оголошення можна робити в інтервалі прибуття потягів.

Я не думаю,що це потребує великих затрат.Держава теж зацікавленна в заповненні стадіону.При правельному підході(коли пояснити преваги,які отримає від цього метрополітен) можна вийти на собівартість.

Позицю зверхності,яку зайняв Ігор Суркіс - просто не припустимою.На весні в програмі "Про Футбол" він сказав,що не буде ходить по місту і  за руку  наповнювати стадіон,мовляв,хто захоче той і прийде,а найкращим агітатором є гра команди.Можливо,в нього коротка пам"ять,він не може пригадати скільки людей ходило на футбол в 1997-1999 роках на матчі ЧУ?

Стародавніх китайці були мудрі люди.Вони дали декліка порад Ігорю Михайловичу: "Хто не вміє посміхатися той не може відкривати лавку",або "Рука яка дарує троянди назвжди зберігає свій аромат".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.02.2012, 10:59
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть