Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Світ зійшов з глузду

2012-02-08 17:26 На жаль,дуже багато людей мають подвійні стандарти.В різних умовах кажуть різні речі.Мені завжди імпонували люди з ...

На жаль,дуже багато людей мають подвійні стандарти.В різних умовах кажуть різні речі.Мені завжди імпонували люди з принципами,не важливо з якими,головне з принципами.Вболіваєте ви не за "Динамо"  - будь-ласка,тільки щоб це було щиро і від всього серця,а то виходить так,що вболівають,або проти,або за сильних.

Для мене інформація,що Андрій Шахов буде працювати на крот -тв була величезною несподіванкою.Це приблизно так,що "Динамо" буде виступати в помаранчевому.

Будем звикати любити "Динамо" за гроші Ахметова

Я частво можу зрозуміти Вацка(помітили,як змінилася риторика Віктора,мовляв за "Динамо" я ніколи не вболівав,я тільки вболіваю за укрфутбол),він - провінційна людина він тягнеться до всього красивого,яскравого.Але Шахова - коріного киянина,який вболіває за "Динамо" не один десяток років - ні.Тепер,можна змоделювати ситуацію,що Андрій буде кричати гол,коли м"яч залетить в ворота киян.

Це мені нагадує Франкова,який завжди твердив,що тв є одибілювачем,але це тривало до тих пір,поки його не почали запрошувати на ефіри.

Для мене -це особиста трагедія,хоча я не дивлюся крот -тв,і не часто купував журнал(більше купувати його не буду) .Як тепер читачам  сприймати писанину Шахова в журналі?

Можливо,я дуже наївний,але мене виховували в дусі,що людям потрібно вірити.Я вірю,що є люди для яких існує поняття професія,яка не ототожнюється з фінансовою стороною,взяти хоча б Босянка чи Джулая які є кращими футбольними журналістами в Україні і явно не жирують.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.02.2012, 17:26
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 1   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть