Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Придумайте самі )

2012-02-11 12:09     Доброї пори дня!     Андре - гравець якій належить Динамо ,але грає в оренді за ...

    Доброї пори дня!

    Андре - гравець якій належить Динамо ,але грає в оренді за Атлетіко Мінейро. В двох перших турах Бразильської Серії А він забив по-одному голу .Але в більшості з нас (фанів Динамо) про нього неоднозначні відгуки. Напевно через те що за 9 матчів(за Динамо) він не забив жодного гола.

Але чому там він  забиває ,а в нас ні?

     Згадаймо , в Динамо Андре Феліпе де Соузо перейшов , в дев'ядцятирічному віці , з Сантоса , з надзвичайною статистикою (36 матчів , 26 голів) як для першого дорослого сезону , за 8 мільйонів доларів. Збори з Динамо він не проходив (явний мінус для І.Суркіса, гравців потрібно купляти перед зборами). Дебютував за Динамо в Лігі Чемпіонів , у грі проти Аякса . Зіграв небагато і непогано . Далі було 9 матчів у різних турнірах за Динамо і  дебют за збірну Бразилії (як це гордо звучить , гравець збірної Бразилії !) . Зіграв Андре в цих матчах неоднозначно (через відсутність голів) , але для молодого бразильського гравця, якій пару місяців тому переїхав в  "інший світ " - це нормально. Керівнитству Динамо потрібно було вже , плюс заміна Газзаєв - Лужний (погодьтесь Андре не того типажу що потрібен Лужному) і де Соузо твердо на "бані". Зимой прийшов Сьомін , взяв Феліпе на збори і там він не погано відрекомендував себе ЮрПаличу.  Але (знову але від І.Суркіса) Бордо запропунувало 2 мільйона долларів за оренду . 

     В Бордо він зіграв 3 матча (звичайно не повних) і не забив.

     Далі аренда в Бразилію. В Атлетіко (Мн) Андре  за перших пів сезону зіграв 22 матча  і забив 7 голів . Мало скажете , але для "новачка" нормально. А зараз за два перших тура , два гола !

     Як казав сам Андре : " В Європі я не встих увійти у гру ". Цікаво щоб було якщо весною 2011-го він залишився  "динамівцем" .

P.S.: Жалко що Динамо " угробило " так багато гравців  і ще одного ( Факундо Б. ) також  "угроблять". Навіщо було купляти травмованого гравця , потім коли він виздоровів продавать ? Але було (буде) багато гарних покупок... 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.02.2012, 12:09
VLaD_f.c.d.k.
Автор:
(VLaD_f.c.d.k.)
Статус:
Читатель (48 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть