Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ліверпуль: to be continued

2012-02-11 21:26 Сьогодні відбулося класичне дербі англійського футболу, зі слоганом Суарес vs. Евра. Відкидаючи всі емоції і позитивні, ...

Сьогодні відбулося класичне дербі англійського футболу, зі слоганом Суарес vs. Евра. Відкидаючи всі емоції і позитивні, і негативні, слід сказати, що матч явно показав незіграність складу і малюнку гри мерсисайдців. Особливо це складно в контексті їх боротьби за 4 місце.

 

Ця поразка могла стати болючим ударом не тільки по честолюбству, а й по лігочемпіонівських амбіціях "червоних" (тих, що не дияволи).

Але, що називається - відскочили. ще після закінчення матчу (який відкривав) цей тур, я написав знайомому фану "Ліверпулю", що: "Тепер треба тримати кулаки за іриски, шпори і котів, як це не парадоксально". Тобто вболівати за "Евертон" проти "Челсі", "Тотенхем" проти "Ньюкасла" і "Сандерленд" проти "Арсенла"

І слід сказати, що цей розрахунок, попри всю його дикість (підтримувати "Евертон" - візаві в "мерсисайдському дербі" страшний сон будь-якого "скаузера") був виправданим. Всі ці команди грали проти основних суперників "Ліверпулю" в боротьбі за четвірку.

Сподівання себе виправдали: "Евертон" сенсаційно переміг команду Абрамовича 2-0, "Тотенхем" каменя на камені не залишив від "сорок" 5-0, от тільки "Сандерленд" не зміг звести хоча б до нічиї матч з підопічними Венгера, поступившись 1-2.

Як результат: для "Ліверпулю", як і для всіх інших не змінилося практично до чого. 

Турнірна таблиця ДО матчів 11.02

4.Челсі - 43

5.Ньюкасл - 42

6. Арсенал - 40

7. Ліверпуль - 39

 

Турнірна таблиця ПІСЛЯ матчів 11.02

4. Арсенал - 43

5.Челсі - 43

6.Ньюкасл - 42

7. Ліверпуль - 39

 

Тобто команди помінялися місцями, але відстань від 7 до 4 місця як була, так і залишилася 4 очки.

Таким чином, за 14 турів до фінішу шанси всіх чотирьох команд залишаються однаковими. Для "Ліверпулю" не змінилося рівним чином нічого. От тільки тепер треба видавати успішну серію матчів, враховуючи особливо, що наступний місяць, "Арсенал" і "Челсі" будуть задіяні в Лізі Чемпіонів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.02.2012, 21:26
Korwin777
Автор:
(Korwin777)
Статус:
Читатель (30 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть