Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Рибку жалко"???

2012-02-12 19:02   "Рибку жалко"???     Вихованець ДЮФШ «Динамо» Київ. Гравця помітив тренер динамівської школи Віктор Йосипович ...

 

"Рибку жалко"???

 

 

Вихованець ДЮФШ «Динамо» Київ. Гравця помітив тренер динамівської школи Віктор Йосипович Кащей. Рибка спочатку грав у нападі, потів — у воротах. У головній команді «Динамо» дебютував у сезоні 2005/06.

 

 

Ось так починалось футбольна кар’єра Олександра Рибки.

 

 

 

Завдяки тренерам і керівництву Динамо, він почав розвиватися як футболіст, почав просувався по своїй футбольній кар’єрі вперед. Відігравши за різні команда Динамо 5 років. Став відомим після молодіжного чемпіонату Європи 2006 у Португалії. Коли у після матчевих пенальті відбив 2 удари і приніс Україні перемогу в півфіналі турніру.

Ну але як часто буває в житті великі гроші вскружили голову, почалися тусовки по нічних клубах, п’янки, почалося солодке життя…

А у листопаді 2006 року він став головним героєм скандалу у грі 18-го туру першої ліги «Динамо-2» — ЦСКА (Київ). На 58 хв. матчу він жорстоко побив футболіста ЦСКА Сергія Матюка, прямо на футбольному полі, побив його ногами прямо в своїй штрафній зганяючи злість за грубу гру проти нього в чисто ігровому епізоді.

— Болит все тело, — жалуется Матюк. — Рыбка меня сильно побил. Хотя голову не зацепил, а только руки и ноги. Сейчас передвигаться очень тяжело, сильно хромаю.

(Дав інтерв’ю футболіст після того епізоду)

Чи він находився в стані афекту чи просто був з “бодуна”….історія достовірно не знає. Хоча були різні версії.

В  2010 році був відправлений в оренду в “Оболонь”.

А в 2011 році доля закинула його до Кротів ( ой тобто до шахтаря). В нормальних футбольних країнах світу перехід гравця до стану ворогуючої команди рахувався як зрадою ( як би Мессі перейшов в Реал то фанати Барселони його би точно знаневиділи )

Ну а вершиною його поступків став один епізод в матчі Динамо – шахтар, коли після виграшу його команди Рибка показав середній палець всім фанам Динамоякі колись були свідками його росту як футболіста, вболівали, підтримували його у виступах за Динамо. Це свідчить про його вихованість(((

Ну був би він мужиком признався би, попросив вибачення у фанів Динамо, а натомість повівся як баба (напевно в кучера підучився) запевняючи що нічого не показував, прикриваючись тим що на стадіоні були його батьки.

13 січня проба, узята у одного з кращих українських футболістів 2011 року воротаря "Шахтаря" Олександра Рибки, дала позитивний результат. Як з'ясувалося пізніше, Рибка приймав таблетки для схуднення, в яких містився заборонений препарат. ( жерти менше треба, а не пити сечогінні препарати )

Донецький "Шахтар" отримав з УЄФА рішення по "справі Рибки". Згідно з офіційними документами, воротар команди буде дискваліфікований на 2 роки.

З точки зору "Шахтаря", це надзвичайно суворий вирок, що не цілком відповідає масштабам проступку футболіста. У зв'язку з цим "Шахтар" буде подавати апеляцію у відповідні структури УЄФА.

P.S Рибка жалюгідна і нікчемна людина, правда людиною назвати не виходить..а просто с…

 

Dinark 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.02.2012, 19:02
12.02.2012, 19:02
87897 1 maksinho101
Dinark
Автор:
(Dinark)
Статус:
Читатель (45 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть