Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Підсумки опитувань=)

2012-02-21 21:26 Всім привіт. Я і DK_lady проводили опитування. "Скільки років Ви з Динамо?", "Скільки годин на день, ...

Всім привіт. Я і DK_lady проводили опитування. "Скільки років Ви з Динамо?", "Скільки годин на день, ви проводите на сайті "Динамо Київ от Шурика"?". От я і вирішив підвести певні підсумки цих опитувань)).

По не офіційних даних кількість зареєстрованих користувачів цього ресурсу перевищує 20000 осіб(інформація відносна), з них в опитуванні   "Скільки років Ви з Динамо?

" взяло участь 411 чоловік. І як приємно визнавати, що Динамо Київ клуб з Великим минулим, і ще багачшим майбутнім...  Цим я хочу сказати те, що більше половини користувачів мають стаж більше 21 року... Низький Вам уклін... Завдяки Вам і ми знаємо про ті великі перемоги Великого клубу... а саме 210 осіб(51%), значно менше користувачів мають стаж 11-15 років, а саме 89 осіб( 21%),  56 осіб з стажем 16-20 років(13%).... Це приємно, але далі будуть не зовсім позитивні рядки....

З кожним роком "наша чисельність"(вболівальників Динамо) зменшується(((...Якщо люди які вболівають 7-10 років - 29 осіб(7%), то далі статистика не радує... Користувачів цього ресурсу з стажем 4-6 років всього 13(3%). А за останні 3 роки наші ряди поповнилися всього 5(!)(1%)... а за останній рік....0...., як не прикро це визнавати... Ну і як без цього, в період проведення опитування 9 вболівальників інших клубів взяло участь у опитуванні, а це свідчить про популярність сайту.

Пояснення всьому можна списати на не удачні виступи Динамо на Євро арені... втратою позицій у Чемпіонаті.... Але всетаки ми повинні донести всім, що Динамо потребує нашої підтримки, і тільки з нами команда у взмозі буде одержувати не тільки позитивний результат, а одержувати його красиво..)

Щодо другого опитування, то кількість респондентів менша ніж у попередньому, навіть не зрозуміло чому, але ж зрозуміло що кількість користувачів дуже велика... Взяли участь у опитуванні 189(!) учасників. Дуже дякую). Хоч і "перемогу" виборов варіант 1-3 години на день - 78голосів(41%), та до 1-ї години - 60(31%). Але по коментаріях я розумію, що для більшісті цей сайт є головною сторінкою. 4-6 годин 25 (13%) зайняв  почесне 3-тє місце( це зрозуміло,так як людям потрібно працювати, а не тільки сидіти в інтернеті), хоча  є і такі, що проводять більше 10 годин(8%), а також 9 осіб проводять на "Динамо Киев от Шурика"  7-9 годин(4%).

Підбиючі підсумки хочу відмітити, що хоча кількість вболівальників зменшується, але кількість учасників сайта збільшується..

Правильність Інформація залежить від правильності ваших відповідей)))

 Дякую за чудовий сайт)))

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.02.2012, 21:26
THEBEST1990
Автор:
(THEBEST1990)
Статус:
Наставник (1392 комментария)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть