Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна України - Іллюзія

2012-02-28 22:52 Після нічї з далеко не основним складом зб.Германії і перемогою над середняком європейського футболу зб.Австрії у багатьох ...

Після нічї з далеко не основним складом зб.Германії і перемогою над середняком європейського футболу зб.Австрії у багатьох сформувалась іллюзія що з нашою збірною все добре і що в нас хороша команда.

Персонально для мене хороша команда це команда яка володіє контрольом м'яча і демонструє комбінаційний футбол , з приходом на пост тренера збірної Мирона Маркевича виникла надія на з'явленя цих якостів , але після всім відомих подій і змін , тренером збірної був назначиний Олег Блохін , який був величайшим гравцем (за що йому респект і уважуха (і большой поклон)) , але як тренер він нідочого , про що говорять його клубні результати , що до ЧС2006 то я не думаю що розгром від Іспанії і перемоги над слабкою Саудівською Арабією , Тунисом (тяжка перемога) і прохід по пенальтях Швейцарії це щось особливи.

Стиль футболу який пропогандує Блохін - граємо всі в захисті і виходимо в контратаки - це стиль минувших десятиліть (70х,80х) , але навіть цей стиль потрібно знати як правильно грати (команда яка грає таким способом і хоче добиватися хороших результатів не може позволяти супернику 15 ударів в ствір воріт).

Я думаю ми не вийдемо з групи на Євро , надіюсь що я помиляюсь , хоча команда яка не грає хороший футбол далеко не дойде.

P.s Можете критикувати мене але принаймі я висловлюю свою думку до провалу , а не як багато хто , поки команда не програє все добре , а коло приходять поразки тоді їх просвічує що в команді повно проблем.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.02.2012, 22:52
28.02.2012, 22:52
89473 2 uauau, Yoora
scouter7
Автор:
(scouter7)
Статус:
Старожил (551 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть