Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Жираф большой, ему видней

2009-05-14 14:48 Другий день нікудишній настрій, другий тиждень нікудишня гра... Швидко змінюється настрій вболівальника. Ще півтора року тому ...

Другий день нікудишній настрій, другий тиждень нікудишня гра...

Швидко змінюється настрій вболівальника. Ще півтора року тому з приходом Сьоміна в мене з"явилась надія на гарну гру Динамо, а сьогодні я в деякій мірі в розпачі. Бо не бачу в клубі роботи над помилками.

Розумію, що критикувати значно легше, аніж щось творити, але разом з тим, вірю, що конструктивна критика корисна і має бути присутня.

Тому спробую без емоцій.

Розпочну з лідерства в команді. Переконаний, що лідером може являтися не той, хто регулярно гримає на своїх партнерів у випадку, коли ті припускаються помилок, а той, хто каже "Робіть як я" і РОБИТЬ. Зараз проглядається необгрунтована манія величі у двох гравців - Мілевського та Алієва. Було б неправильно недооцінювати їх вклад в досягнення клубу останнім часом, але ж і переоцінювати не слід. Згадується гра "Валенсія"-"Динамо", де за відсутності одного "пахана" (Мілевського), за відсутності психологічного тиску з боку "дєда" "вистрелив" Кравець. Гадаю, це була не випадковість, а закономірність. РЕЗЮМЕ: в команді немає справжнього лідера.

Конкуренція. Зараз її немає. І не через те, що лава запасних закоротка (гравців вдосталь), а через те, що не дають шансів цій лаві запасних. Хто не ризикує, той не виграє.Складається враження, що якби в принципі в футболі не існувало травм, то на лаву запасних Динамо нікого не саджало б. А навіщо? Адже ці 11 футболістів, що вийшли на поле, здатні в високому темпі зіграти всі 90+ і виконати всі поставлені задачі та здобути позитивного результату. Але дійсність така, що у кожного футболіста є свій ресурс, є фактор натхнення (йде сьогодні гра, чи не йде, не зважаючи на те, які враження він справляв на тренуванні перед матчем). З впевненністю можу сказати, що за Динамо не заб"є ані Ярмоленко, ні Зозуля, ні Гіл"єрме (в жодному офіційному матчі), якщо їм не надавати такого шансу. А ви прослідкуйте всі інтерв"ю з Сергієм Кравченко. В хлопця горіли очі, коли перейшов в Динамо. Тривалий час сидів на лаві запасних, але тривалий час в очах ще виднілася іскра. А останнє його інтервью показує, що існує реальна проблема - недовіра з боку тренера. В хлопця реально опускаються "ноги" зі всіма наслідками. А скільки ще таких футболістів у Динамо, які не потрапляють навіть у заявку на матч?

Про Гільєрме. Не секрет, що іноді вболівальники приходять дивитися на футболіста. На початку року з"явилась новина, що, накінець-то, купують перспективного футболіста для підсилення лінії нападу. Гаму було - достатньо. Розпалили інтерес до загадки. Ще більше розпалювала інтерес сума, за яку придбали гравця - рекордна, аж 15 "лімонів" американських. Називається "В цирк приїхали в гастролери". Афішу повішали, а актора не вивели (за винятком одного разу). Чому так? Виявилось, купували його завідомо травмованого. Скільки б потрібно було б вивалити за такого ж, але без травми? Скільки ж потрібно було б вивалити за такого ж, без травми, і щоб на сцену випускали? Особисто я, коли переглянув відеоряд з грою Гільєрме, був вражений його майстерністю. З"явився, я б сказав, нездоровий інтерес: а як він заграє в Динамо? Ладно, кошти не мої, тому за них байдуже. Але сезон підходить до кінця, і я переживаю, чи побачу Гільєрме в тих трьох матчах, що залишились в чемпіонаті.

Фізпідготовка та медики. В Динамо швидкісних футболістів можна перерахувати на пальцях трьохпалої руки. За один сезон через травми вибувало страшна кількість гравців.

Психологія. Звернув увагу на таку деталь: коли хлопці виходять на поле з установкою показати хорошу гру, їм вдається і показати цю хорошу гру, і здобути позитивного результату. Коли хлопці виходять грати на результат, то як правило, хорошої гри не показують, а останнім часом і позитивного результату не здобувають.

Щоб я зробив би, якби зараз опинився на посту головного тренера Динамо? Злив би решту матчів, але, накінець-то, почав награвати б новий склад без "зазвіздєвшихся".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.05.2009, 14:48
vitvastep
Автор:
(vitvastep)
Статус:
Начинающий писатель (89 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть