Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Найцікавіше – внизу турнірної таблиці.

2012-03-04 11:19    Легендарний екс-гравець київського «Динамо» Олег Саленко — про завершальну стадію розіграшу Прем’єр-ліги3 березня поновлюються змагання ...

 

 Легендарний екс-гравець київського «Динамо» Олег Саленко — про завершальну стадію розіграшу Прем’єр-ліги

3 березня поновлюються змагання в українській футбольній Прем’єр-лізі. До завершення чемпіонату командам залишилося провести лише десять матчів. Цьогорічний футбольний сезон на внутрішній арені закінчиться 10 травня.

Про найбільші інтриги нашого чемпіонату спеціально для «Газети» розповів легендарний у минулому гравець київського «Динамо» та національної збірної Росії Олег Саленко.



«Судячи зі всього, київське «Динамо» та донецький «Шахтар» непогано попрацювали під час зимових тренувальних зборів. Обидві команди не відволікатиме участь в єврокубках, — зауважує спеціаліст. — Тобто кияни та донеччани будуть націлені на виступи тільки на внутрішній арені. Долю золотого комплекту нагород має вирішити одна гра — очне протистояння «Динамо» та «Шахтаря».

Думаю, «Металісту» буде складно втрутитися в боротьбу грандів. Як на мене, харків’янам варто зробити ставку на Лігу Європи та спробувати пробитися у фінал. У них багато хороших легіонерів, команда показує якісний футбол. Подивіться, як «металісти» знищили австрійський «Ред Булл»… А висловлювання щодо того, що Мирон Маркевич форсував підготовку і це може датися взнаки під час чемпіонату, вважаю недоречними. Чемпіонат триватиме три місяці. Це нетривалий період, футболістам має вистачити сил. Від «Дніпра» особливо нічого не очікую. Команда Хуанде Рамоса стовідсотково гратиме в Лізі Європи. Наздогнати «Металіст» їй нереально. Тому тепер триватиме робота з награвання колктиву на наступний сезон. Хуанде Рамос думатиме, кого потрібно ще взяти, а кого влітку кудись віддати. Тож «дніпряни» оптимізовуватимуть склад, іншого від них чекати не варто.

Унизу турнірної таблиці — «Оболонь», «Зоря», «Олександрія» та «Карпати». Пониження в класі найбільше загрожує «пивоварам». А як інакше, якщо колектив не підсилюють? «Оболонь» — найбідніша команда Прем’єр-ліги. Ну а щодо інших дружин, то побачимо. Цьогоріч узимку відбулися гучні тренерські рокіровки. Володимир Шаран перейшов у «Карпати», а його місце в «Олександрії» зайняв Леонід Буряк. Дуже цікаво подивитися на роботу цих фахівців у їхніх командах. Узагалі, мені найцікавіше спостерігати за колективами, розміщеними внизу турнірної таблиці. Багатьох гравців ці команди не купували, отже, розраховують на власні сили. А що вдасться вичавити з наявного ресурсу — і є найбільшою інтригою чемпіонату».

 

 Источник: Львовская газета

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.03.2012, 11:19
04.03.2012, 11:19
89912 0
SER_FOOTBALL
Автор:
(SER_FOOTBALL)
Статус:
Наставник (2072 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть