Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

2+2: вибір матчів ЛЧ. Кілька слів навздогін і наперед.

2012-03-17 00:52 Дещо запізнілий блог, та все ж накипіло.  Ну і вчорашнє жеребкування підштовхнуло написати кілька слів. Чесно ...

Дещо запізнілий блог, та все ж накипіло.  Ну і вчорашнє жеребкування підштовхнуло написати кілька слів. Чесно кажучи, перша думка була спеціально зареєструватись на Фейсбук і висловити своє "фе" Циганику і тим, хто заправляє трансляціями на 2+2, але навряд чи там можна бути почутим, а на рідному сайті як- не- як завжди є дискусія, в світлі якої і можна прочитати думки з приводу.

До чого я веду. Я думаю, не мене одного обурив вибір прямих трансляцій ЛЧ на 2+2 на цьому тижні. Якщо у вівторок вибір матчу на користь " Баварії" ще якось можна пояснити гіпотетичною участю в ньому нашого Тимощука, то "далекоглядність" вибору матчу середи просто захоплює! Та що ви кажете- ЦСКА був за крок від 1/4- просто якісь потойбічні сили не дали їм туди прорватись. А в матчі "Челсі"- "Наполі" не було на що і дивитись, адже 3:1 в першому матчі- це путівка ледь не в фінал. 

Я розумію, можна дивитись в інтернеті, не взнавати рахунок і дивитись запис, але  невже в нас на телебаченні такі, вибачте, "дуби""? Вони ж і "Барсу" показували, коли паралельно йшов матч-відповідь із закрученою інтригою... А може ми і "заслужили" на все це, адже знаємо, в якій країні живемо?..

І наостанок. Хотілось би висловити побажання і надію цьому "футбольному" каналу: люди, не треба показувати матч-відповідь, де доля протистояння вже вирішена. Хай навіть це буде АПОЕЛ, але якщо там інтрига- покажіть в прямому ефірі. І рівень коментаторів треба підіймати: хлопці, ви ж не ТК"Футбол" з їхніми Малиновськими і Крутороговими- бо останній матч "Металіста", а особливо коментар в першому таймі просто- стидоба. Особисто я не міг зрозуміти хто був більше наляканий на перших хвилинах: " Металіст", чи два Володимира, не памятаю які там прізвища...'

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.03.2012, 00:52
viva_la_gloria
Автор:
(viva_la_gloria)
Статус:
Наставник (4540 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть