Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Київ Дніпро, думки після матчу...

2012-03-18 20:26 Добрий вечір Динамівці. Переглядаючі новини піся матчу (ТСН) Динамо Дніпро, був просто здивований, як можна  у ...

Добрий вечір Динамівці. Переглядаючі новини піся матчу (ТСН) Динамо Дніпро, був просто здивований, як можна  у будь-якому моменті матчів Динамо, шукати скандал??? Якщо навіть суддя і не помітив(якщо воно там і було, хоча особисто я сумніваюсь) порушення у "штрафному", то чому відразу матч "договірний", суддя "куплений" і т.

д.... Чому не було нічого подібного, коли Срна вибивав мяч рукою(здається гра з Кривбасом), а потім хопався за "пику!!!"(вибачте), чому ніхто не кричить, про те, що сьогодні гравцям Волині було показано ряд червоних(2), та жовтих..., а ви мені не скажете, з ким грає Волинь? Аааааааа, ну да, з великим клЮбом, значить все, здалося.....

Стосовно самої гри, то матч мені здався "так-собі", можливо просто через те, що хочеться щоб команда радувала не лише забитими мячами, а й чудовою грою.

Стосовно гравців: Всі молодці!!! Респект!!! Ніхто не випадав з ігри, що радує, команда додає, а ще доречі у 3-х матчах ЧУ наша команда жодного разу не пропустила(!). Також приємно здивував Юрій Павлович, каманда зіграва відкрито, і на останні хвилини не випустив захісників..., та й зміг у перерві підібрати потрібні слова і завести хлопців.

Ще приємно те, що у 2-х поспіль матчах на НСК "Олімпійський" забиває Саша Алієв. Продовжуй у цьому дусі...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.03.2012, 20:26
THEBEST1990
Автор:
(THEBEST1990)
Статус:
Наставник (1392 комментария)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть